Κεντρική Ασίστ Shadow “Κλείδωσε” η περιφέρεια

“Κλείδωσε” η περιφέρεια

hardalia-sgouros1

Ο Γιάννης Σγουρός ήταν -έτσι κι αλλιώς- επικρατέστερος για Περιφερειάρχης Αττικής. Από τη στιγμή που στο πλάι του είναι κι ο Νίκος Χαρδαλιάς, ένας από τα πιο σημαντικά στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η επιλογή (άρα και η εκλογή) μοιάζει να είναι λίγο πιο εύκολη.

“Μετά από 12 χρόνια συνεργασίας με τον Γιάννη Σγουρό, από διαφορετικούς βαθμούς της Αυτοδιοίκησης, ενώνουμε δυνάμεις, έτσι ώστε να συνεχιστεί το εξαιρετικό έργο που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Αττική και τις γειτονιές της” σημείωσε στο μήνυμά του ο δήμαρχος Βύρωνα και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης και συμπλήρωσε:

“Η σχέση μου με τον Γιάννη Σγουρό ήταν πάντα σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης, μακριά από κομματικούς εναγκαλισμούς και ψευτοδιλήμματα του παρελθόντος. Στη νέα πενταετία αντίπαλός μας είναι μόνο τα προβλήματα των πολιτών. Το μεγάλο μας στοίχημα παραμένει αποκλειστικά η βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, σε κάθε γειτονιά του λεκανοπεδίου.

hardalia-sgouros

Ενώνουμε εμπειρία και γνώσεις ετών, παραμένουμε μακριά από κομματικούς μηχανισμούς και συνεχίζουμε όλοι μαζί για τους πολίτες της Αττικής, για την επόμενη μέρα των παιδιών μας… Όλοι μαζί λοιπόν συνεχίζουμε, με εμπειρία, έργα παντού σε κάθε γειτονιά… Συνεχίζουμε όλοι μαζί, μόνο μπροστά!”.

Εμείς ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο πόστο για τον φίλο (με όλη τη σημασία της λέξης) Νίκο Χαρδαλιά.

  • Το άλλο με τον Τοτό;

    “… Το βράδυ του Σαββάτου έφθασαν μάλιστα στο σημείο να κατηγορήσουν τον καταξιωμένο …
  • Σάββας, παλιάς κοπής

    Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ! Ενωμένο, όχι πια τόσο δυνατό, αλλά ακολουθώντας τις ίδιες πρακτικές, π…
  • “Αγιά Σοφιά και ΑΕΚ”

    Από τους υποψηφίους, που ξεχώρισαν σ’ αυτήν την μακρά προεκλογική περίοδο. Ο Πρόεδρος της …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Πόσο άσχετος είναι ο βλάκας

Όταν είσαι άσχετος με ένα αντικείμενο (και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού ασχο…