Κεντρική NBA NCAA “Καλό ταξίδι”

“Καλό ταξίδι”

payne-lacey1

Η σχέση του Adreian Payne με τη Lacey Holsworth είχε συγκινήσει τους πάντες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Δεν είναι συνηθισμένο θέαμα, άλλωστε, ένας “γίγαντας” του μπάσκετ να αναπτύσσει μία ξεχωριστή φιλία με ένα κοριτσάκι οκτώ ετών. Παρά το γεγονός πως δεν έχουν σχέσεις αίματος, το δέσιμό τους ήταν τεράστιο.

Η είδηση του θανάτου της μικρής Lacey (“Θρήνος για τη Lacey“) βύθισε σε θρήνο τις ΗΠΑ και δη το πρόσωπο του σέντερ του Michigan State, ο οποίος έχασε τη μικρή του ηρωίδα. Την “αδερφή” του.

Λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση των κακών μαντάτων, ο Adreian Payne έκανε την εξής επίσημη δήλωση: “Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο μου λείπει ήδη η Lacey. Είναι η αδερφή μου και θα αποτελεί πάντοτε μέρος της ζωής μου. Μου έμαθε πώς να παλεύω τα πάντα με ένα χαμόγελο, ακόμα κι όταν όλα πήγαιναν στραβά.

Έγινα καλύτερος άνθρωπος χάρη σε αυτήν. Μου είπε ότι στην αρχή με συμπάθησε λόγω του χαμόγελού μου, αλλά είναι το δικό της χαμόγελο αυτό που έκανε ολόκληρη την Αμερική να την αγαπήσει. Ξέρω ότι χαμογελάει και χορεύει με στον παράδεισο τώρα. Η πριγκίπισσά μου είναι ένας άγγελος πλέον“.

Καλό ταξίδι, Lacey

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

Το Baylor κατέκτησε το πρωτάθλημα NCAA (vid)

Το κολέγιο του Baylor κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα στο NCAA καθώς επικράτησε στον τελικό…