Κεντρική NBA NCAA Θρήνος για τη Lacey

Θρήνος για τη Lacey

payne lacey

payne-lacey

Το Michigan State δεν τα κατάφερε ούτε στη φετινή March Madness με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί η κολεγιακή καριέρα του Adreian Payne δίχως την κατάκτηση ενός τίτλου. Πρόκειται για ένα… απωθημένο που όμως δεν τον λύπησε τόσο όσο η είδηση που έφτασε σήμερα στα αυτιά του.

Κι αυτό γιατί έμαθε πως η Lacey Holsworth, ένα οκτάχρονο κοριτσάκι με το οποίο τους συνδέει μία ξεχωριστή φιλία, απεβίωσε. Νικήθηκε από την επάρατη νόσο και κατέληξε στο νοσοκομείο δίχως να δει τον κολλητό της να στέφεται πρωταθλητής.

Ο “γίγαντας” των “Spartans” είχε μία ξεχωριστή σχέση με την ανήλικη αφού με το που έμαθε το πρόβλημά της στάθηκε δίπλα της αποτελώντας έναν τύποις μεγαλύτερο αδερφό.

Τα μαντάτα όμως δεν ήταν ευχάριστα αφού η είδηση του θανάτου της, που επιβεβαιώθηκε από την οικογένειά της, ήρθε να επισκιάσει τα πάντα στον κόσμο του Adreian Payne. Μπορεί να μην ήταν αδέρφια εξ αίματος, αλλά το δέσιμό τους ήταν δεδομένο.

Το μήνυμα των γονιών της μέσω του επίσημου λογαριασμού που είχαν δημιουργήσει εξ ονόματός της στο Twitter είναι συγκινητικό: “H Lacey πέτυχε την πιο μεγάλη νίκη της. Πλέον χορεύει παρέα με τους αγγέλους. Ο κόσμος είναι καλύτερος επειδή υπήρξες κομμάτι του. Οι καρδιάς μας έχουν ραγίσει. Σε αγαπάμε μικρή μας. Χόρεψε όλο το βράδυ. Η μαμά, ο μπαμπάς, ο Ουίλ, ο Μίτσελ και ο Λουκ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…