Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Αμυντικές αδυναμίες”

“Αμυντικές αδυναμίες”

markopoulos-oaka

Ο ΠΑΟΚ δεν παρουσίασε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στον Παναθηναϊκό, τον οποίο δεν απείλησε ουσιαστικά σε κανένα σημείο και απλά κατάφερε να ρίξει τη διαφορά σε πιο “φυσιολογικά” επίπεδα, κυρίως, λόγω της χαλάρωσης των “πρασίνων” στην τελευταία περίοδο.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, παραδέχτηκε την ανωτερότητα των φιλοξενουμένων, στάθηκε στην κακή αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του και εξέφρασε την ανησυχία του όσον αφορά τη διακοπή του πρωταθλήματος:

Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ξέραμε πως το ματς ήταν δύσκολο και βρήκαμε τον Παναθηναϊκό σε μια πολύ καλή φάση. Μας έβγαλε έξω από το παιχνίδι και δείξαμε αδυναμίες ιδίως στην άμυνα απέναντι στους αιφνιδιασμούς του Παναθηναϊκού.

Σε ορισμένα σημεία δείξαμε ποιότητα αλλά το θέμα είναι να υπάρχει διάρκεια. Δεν ξέρω αν κάνει καλό ή κακό η διακοπή του πρωταθλήματος. Μερικές φορές έρχεται χαλάρωση. Δεν έχουμε σχεδιάσει αν θα κάνουμε φιλικά, θα πρέπει να υπάρχουν και ομάδες”.

Ο Μαρκ Πέιν, με τη σειρά του, ανέφερε: “Ήταν ένα εκνευριστικό παιχνίδι γιατί δεν κάναμε αυτά που σχεδιάσαμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μια αθλητική ομάδα, δεχτήκαμε πόντους μέσα στο καλάθι και τελικά το παιχνίδι δεν μας βγήκε όπως το είχαμε σχεδιάσει.

Μετά από κάθε παιχνίδι βλέπεις τις αδυναμίες σου στο βίντεο. Είναι καλό που υπάρχει διακοπή, θα δουλέψουμε για να είμαστε καλύτεροι εν όψει της συνέχειας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ: Δείπνο Λυκογιάννη στους παίκτες

Στον ΠΑΟΚ μετρούν αντίστροφα για την έναρξη των playoff της Basket League και την σειρά με…