Κεντρική Ασίστ Party Έρχεται ο Ανέστης

Έρχεται ο Ανέστης

anestis-pantazis

Ψήφους στην… Γλυφάδα δεν έχει λόγο να μαζέψει, επομένως όσοι κακεντρεχείς βιάζεσθε, πάρ’ τε το αλλιώς. Ο Ανέστης Πανταζής δοκιμάζεται στον στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης ως σύμβουλος στον συνδυασμό “Εντάξει” του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Σταύρου Καλαφάτη, αλλά αφήνει για λίγο τον προεκλογικό αγώνα.

Και έρχεται στο… πάρτι της 6ης Μαίου για να στηρίξει με την φυσική του παρουσία το eBasket και τον Περικλή Δορκοφίκη, αλλά κυρίως τον βρεφονηπιακό σταθμό “Αγία Ειρήνη” της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας αγοράζοντας πρόσκληση ή προσκλήσεις.

Ακριβώς επειδή ο γνωστός διαιτητής της Α1 θα ταξιδέψει από μακριά για να βρεθεί κοντά μας, αλλά και επειδή για άλλη μια φορά ευαισθητοποιήθηκε σε κοινωνικό θέμα, η χαρά μας (και μας και του Γιώργου Κογκαλίδη) είναι διπλή, τρίδιπλη. Ο φίλος Ανέστης έχει πολλαπλές δράσεις σε θέματα του είδους, που ο πολύς κόσμος δεν γνωρίζει.

Η διαιτησία κάνει στο έπακρον το χρέος της, αφού πολλοί εκπρόσωποί της θα είναι παρόντες. Τον δεχόμαστε τον Ανέστη όμως και με την ιδιότητά του ως υποψηφίου συμβούλου. Έτσι ή αλλιώς, για να μην παρεξηγηθούμε πολλοί υποψήφιοι (δημοτικοί ή περιφερειακοί σύμβουλοι) διαφόρων πολιτικών χώρων και αποχρώσεων θα είναι παρόντες στην γιορτή μας και το απολαμβάνουμε. Τί να κάνουμε;

Ανέστη, σε περιμένουμε

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
  • Πυξίδα και… Νώντας

    Μια… Πυξίδα τη χρειαζόμασταν. Κάπου την χάσαμε προ ημερών, αλλά τη βρήκαμε, επανήλθαμε. Δι…
  • Σας ευχαριστούμε

    Η αλήθεια είναι πως δεν εξαντλήθηκε ακόμα το φωτογραφικό μας αρχείο, εξαντλήθηκαν όμως οι …
  • Μόνο η μάνα έλειπε

    Ζητήσαμε γιατρό στο πάρτι μας στο Opus και ήρθε. Μόνο που ο Δρ. Σταύρος Αλευρογιάννης δεν …
Περισσότερα σε Party

Δειτε επισης

Πυξίδα και… Νώντας

Μια… Πυξίδα τη χρειαζόμασταν. Κάπου την χάσαμε προ ημερών, αλλά τη βρήκαμε, επανήλθαμε. Δι…