Κεντρική Basket League ΑΕΚ Έγραψε Iστορία… 703 σελίδων

Έγραψε Iστορία… 703 σελίδων

melissanidis

Μεγάλη ημέρα είναι η σημερινή για την ΑΕΚ. Χάρη σε πρωτοβουλία του Δημήτρη Μελισσανίδη, παρουσιάζεται το μεσημέρι (12:30) το Χρυσό Βιβλίο των 703 σελίδων (!) για τα 90 χρόνια του συλλόγου (90 χρόνια, Η ιστορία της ΑΕΚ), σε συνεργασία με τις εκδόσεις Λιβάνη. Πρόκειται για δουλειά αρκετών μηνών, καταγεγραμμένη από πλειάδα δημοσιογράφων και όχι μόνο…

Πρόδηλο είναι, ότι το “παρών” στην εκδήλωση, που θα γίνει στο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής θα δώσουν μεγάλες δόξες της ΑΕΚ από όλα τα αθλήματα. Από πλευράς μπάσκετ, το “παρών” θα δώσουν εκπρόσωποι της “Βασίλισσας” του ’68, αλλά και όλων των τροπαίων (και διακρίσεων) της ΑΕΚ. Έχει προσκληθεί ο Γιάννης Ιωαννίδης. Αποδέχτηκε την πρόσκληση και θα είναι σίγουρα παρών ο προπονητής του τελευταίου πρωταθληματικού τίτλου της ΑΕΚ, το 2002, Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος έχει “γράψει” τις δικές του λαμπρές σελίδες στο Βιβλίο.

Δεν αποκλείονται, ωστόσο, κι άλλες εκπλήξεις. Έχει προσκληθεί και θα δώσει το “παρών” και αντιπροσωπεία της σύγχρονης ΑΕΚ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για Λιόση

Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον χαμό του Γιώργου Λιόση. Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ εξέφρ…