Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Χαρούμενοι για τη νίκη”

“Χαρούμενοι για τη νίκη”

xavi pascual

xavi-pascual

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του ήταν ο Τσάβι Πασκουάλ, μετά το τέλος του παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα με την Φενέρμπαχτσε. Ο τεχνικός των Καταλανών τόνισε πως η ομάδα του έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και πως τώρα όλοι θα προετοιμαστούν για την επόμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

“Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή τη νίκη, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα, μπροστά στον κόσμο μας στο Παλάου Μπλαουγκράνα. Είχαμε 6.000 κόσμο στο πλευρό μας και θεωρώ ότι απόλαυσαν το παιχνίδι. Πραγματικά πιστεύω ότι δεν πήραμε το προβάδισμα που μπορούσαμε να πάρουμε στο τέλος του α’ δεκαλέπτου. Παρά το γεγονός ότι προηγηθήκαμε με 1 πόντο, είχαμε φτάσει το παιχνίδι ακριβώς εκεί που θέλαμε. Είχαμε μία μικρή έλλειψη σωστών επιλογών, κάτι που είχαμε στο β’ δεκάλεπτο. Φτάσαμε να προηγούμαστε μέχρι και 9 πόντους, αλλά κάπου εκεί χάσαμε την επαφή μας με το καλάθι.

Παρ’ όλα αυτά, φτάσαμε στο ημίχρονο, όντας σε καλή κατάσταση και στο γ’ και δ’ δεκάλεπτο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη νίκη. Είπα ότι περιμένω τη Φενέρμπαχτσε μέσα στις 4 καλύτερες ομάδες του ομίλου και θα προκριθεί στα πλέι οφ. Ειλικρινά πιστεύω ότι μεγάλο μέρος αυτής της νίκης ανήκει σε εμάς, όχι στο ότι η Φενέρ δεν έπαιξε καλά. Κάναμε πολλά πράγματα αρκετά καλά για να νικήσουμε, η άμυνα μας, η ένταση, ήμασταν γρήγοροι στο τρανζίσιον και μοιράσαμε καλά την μπάλα, τελειώνοντας το παιχνίδι με 23 ασίστ.

Έρχεται την επόμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός ο οποίος είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης και θα είναι ένα πραγματικά πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα χρειαστούμε και πάλι τη βοήθεια του κόσμου μας, γιατί θα είναι μία νίκη που θα μας φέρει τη θέση στα πλέι οφ”, ήταν τα λόγια του Τσάβι Πασκουάλ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Με ΛεΝτέι η προπόνηση της Παρτιζάν

Η συμμετοχή του Ζακ ΛεΝτέι στο ματς με τον Ολυμπιακό κρίνεται από τον Ομπράντοβιτς. Ο Ζακ …