Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Χαρά για το ρεκόρ” (vid)

“Χαρά για το ρεκόρ” (vid)

navarro barca osfp

navarro-barca-osfp

Ιστορική ήταν η χθεσινή μέρα για τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, καθώς ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα έφτασε τις 253 συμμετοχές στην Ευρωλίγκα και σκαρφάλωσε στην κορυφή της σχετικής λίστας, ξεπερνώντας τον Θοδωρή Παπαλουκά.

Ο Ισπανός γκαρντ, μιλώντας μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό, εξέφρασε τη χαρά του για το ρεκόρ, μοιράζοντας παράλληλα ευχαριστώ στον Παπαλουκά, την Ευρωλίγκα και τη Μπαρτσελόνα για το όμορφο αφιέρωμα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που έσπασα ρεκόρ, που πήραμε τη νίκη και συνεχίσαμε το αήττητο σερί μας στο Top 16. Το Παλάου Μπλαουγκράνα ήταν απίθανο και το αφιέρωμα υπέροχο. Δεν περίμενα πως θα έβλεπα στο video τόσους φίλους. Οφείλω να ευχαριστήσω την Ευρωλίγκα και την ομάδα μου που το οργάνωσαν. Όπως είπα και χθες, ελπίζω να αγωνιστώ σε πολλά παιχνίδια.

Πρέπει να ευχαριστήσω και τον Θοδωρή Παπαλουκά που ταξίδεψε ως εδώ. Είναι τιμή, γιατί είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες της Ευρωλίγκα. Ηταν σπουδαίο που παρέλαβα το βραβείο από εκείνον. Είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά έχουμε και άλλα παιχνίδια στο Top 16. Αν νικήσουμε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, θα πάμε στο φάιναλ φορ και αυτό είναι κάτι που επιθυμούμε όλοι μας”, ήταν τα λόγια του Ναβάρο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…