Κεντρική Διεθνή Χαλαρά η Όλντενμπουργκ

Χαλαρά η Όλντενμπουργκ

oldenburg alba berlin

oldenburg-alba-berlin

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Όλντενμπουργκ η οποία έκαμψε την αντίσταση της Άλμπα Βερολίνου με 82-73 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γερμανίας και ανέβηκε στην τρίτη θέση με ρεκόρ 18-7.

Αντίθετα ήταν η έβδομη ήττα για τους Βερολινέζους. Οι γηπεδούχοι ήταν “σαρωτικοί” στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο ενώ προηγήθηκαν με 71-44 στο 30’. Ακολούθως οι παίκτες της Όλντενμπουργκ χαλάρωσαν στην τελευταία περίοδο αλλά το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να περιορίσουν την έκταση της ήττας. Ο Τζούλιους Τζένκινς με 25 πόντους ήταν “όλα τα λεφτά” για τους νικητές την ώρα που πρώτος σκόρερ για τους ηττημένους ήταν ο Ρέτζι Ρέντινγκ (23 πόντοι).

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Ουλμ επιβλήθηκε εντός έδρας της Βούρζμπουργκ με 89-76 και πέτυχε την δέκατη πέμπτη φετινή της νίκη. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο παρκέ από την αρχή μέχρι το τέλος και κατέκτησαν άνετα το ροζ φύλλο. Πρώτο “βιολί” ήταν ο Τρεντ Πλάιστεντ με 18 πόντους και 6 ριμπάουντ. Στον αντίποδα ο Μαρτσέλους Σόμερβιλ είχε 16 πόντους και 9 ριμπάουντ για τους φιλοξενούμενους. Στο 14-11 ανέβηκε η Λούντβιγκσμπουργκ η οποία κέρδισε εντός έδρας τη Φρανκφούρτη με 77-76.

Η αναμέτρηση κρίθηκε στο “νήμα” με τους γηπεδούχους να διατηρούν την πρωτοπορία στο σκορ που εξασφάλισαν από το πρώτο ημίχρονο (33-28). Ο Άνταμ Βαλεσκόφσκι (24 πόντοι, 11 ριμπάουντ) ήταν “χάρμα ιδέσθαι” για τους νικητές ενώ από τους ηττημένους δεν έφτανε ο Κουάντεζ Ρόμπινσον (15 πόντοι, 5 ριμπάουντ).

Τέλος η Μίτελντοϊτσερ έριξε στο… καναβάτσο εκτός έδρας τη Ράστα με 72-70 και πήρε το δωδέκατο φετινό ροζ φύλλο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και με ηγέτη τον Μάρκους Χάτεν (24 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ) “απέδρασαν” με το διπλό. Από τους ηττημένους δεν ήταν αρκετός ο Τζέικομπ Ντόερκσεν (18 πόντοι, 9 ριμπάουντ).

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:
Ουλμ – Βούρζμπουργκ 89-76
Λούντβιγκσμπουργκ – Φρανκφούρτη 77-76
Όλντενμπουργκ – Άλμπα Βερολίνου 82-73
Ράστα – Μίτελντοϊτσερ 70-72
Μπρεμερχάβεν – Μπραουνσβάιγκ (9/3)
Βόννη – Τούμπιγκεν (9/3)
Μπέιροϊτ – Χάγκεν (9/3)
Μπάγερν Μονάχου – Τρίερ (9/3)
Μπάμπεργκ – Άρτλαντ (9/3).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…