Κεντρική Ασίστ Shadow Φωτιά στα κόκκινα

Φωτιά στα κόκκινα

zambelis giorgio1

zambelis-giorgio1

Τυχαίο; Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι. Όπως και να ‘χει, όμως, το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Και για τον Γιώργο Ζαμπέλη και την ομάδα του, το αποτέλεσμα ήρθε να… επιβραβεύσει την αλλαγή στο χρώμα.

Ζώντας μόνιμα στην Ιταλία, παίρνει μέρος σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα μπάσκετ. Η ομάδα του (Lucca Pisces) αποφάσισε μετά από πέντε… πέτρινα χρόνια, να αλλάξει την εμφάνισή της και να ντυθεί στα “ερυθρόλευκα“. Ήταν το 2012, τότε που ο Ολυμπιακός κατέκτησε την Ευρωλίγκα στην Κωνσταντινούπολη. Η ομάδα του Ζαμπέλη κατέκτησε το Κύπελλο!

zambelis-giorgio2

Το 2013 οι “ερυθρόλευκοι” της Ελλάδας κατέκτησαν και πάλι την Ευρωλίγκα, στο Λονδίνο, ενώ οι Ιταλοίομόχρωμοι” το πρωτάθλημα στην αντίστοιχη… Α2. Τώρα πήραν και το πρωτάθλημα στην Α1, κι ένας Θεός ξέρει πότε θα σταματήσουν να συλλέγουν “κούπες“. Λέτε να είναι… μήνυμα για το τι πρόκειται να συμβεί στην Ευρωλίγκα;

zambelis-giorgio

Όπως και να ‘χει, η χρωματική αλλαγή (αν κι αποδείχθηκε γούρικη) δεν είναι ο μόνος λόγος που η Lucca Pisces σαρώνει τους τίτλους. Και δεν ξέρουμε αν ήδη οι “σκάουτερ” του Ολυμπιακού εξετάζουν τον Γιώργο Ζαμπέλη. Αειθαλής και όσο μεγαλώνει τόσο ωριμάζει μπασκετικά. Γιατί όταν όλοι οι υπόλοιποι γερνάμε, ο Ζαμπέλης απλά μεγαλώνει.

Πάντα τέτοια, ευχόμαστε

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…