Κεντρική NBA NCAA Φορτσάρουν οι “Tar Heels”

Φορτσάρουν οι “Tar Heels”

mcadoo paige

mcadoo-paige

Στο κρισιμότερο σημείο της χρονιάς, το North Carolina έχει βάλει το πόδι στο γκάζι και… δεν λέει να σταματήσει. Οι “Tar Heels” επιβλήθηκαν -με δυσκολία- του Notre Dame (63-61) σημειώνοντας τη δωδέκατη συνεχόμενη νίκη τους. Η ομάδα του Roy Williams είχε μεγαλύτερο ροτέισον σε σχέση με τους “Fighting Irish“, κάτι που στο τέλος αποδείχθηκε καθοριστικό αφού η φρεσκάδα των γηπεδούχων έκανε τη διαφορά. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο James Michael McAdoo (14π.-9ριμπ.), ενώ από πλευράς Notre Dame ξεχώρισαν οι Eric Atkins (21π.) και Pat Connaughton (17π.-13ριμπ.).

Σε ανοδική πορεία -μετά την επιστροφή του ηγέτη του- βρίσκεται το Oklahoma State, το οποίο μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο το ντέρμπι με το Kansas State (77-61). Η ανωτερότητα των “Cowboys” αποτυπώθηκε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης αφού οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο, πέρα από το να ακολουθούν στο σκορ. Σε συνδυασμό μάλιστα με την πολύ καλή εμφάνιση των Phil Forte (23π. με 6/11 τρίπ.) και Marcus Smart (18π.) δεν μπορούσαν να αποτρέψουν το… μοιραίο.

Τέλος, το North Carolina State άλωσε την έδρα του Pittsburgh (74-67), το οποίο δείχνει να χάνει έδαφος εν όψει της March Madness. Κορυφαίος για τους “Wolfpacks” ήταν ο T.J. Warren που… σταμάτησε στους 41π. (!) έχοντας 13/17 δίπ., 3/5 τρίπ. και 6/7 βολές, σε μία από τις πιο εντυπωσιακές (ατομικά) βραδιές σε ολόκληρο το NCAA.

Αναλυτικά τα σπουδαιότερα αποτελέσματα της χθεσινής βραδιάς:
North Carolina – Notre Dame 63-61
Oklahoma State – Kansas State 77-61
Pittsburgh – North Carolina State 67-74

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…