Κεντρική Ασίστ Shadow Τρίτο τουρνουά 3×3 της HOOP

Τρίτο τουρνουά 3×3 της HOOP

Εθνική Νεανίδων

basketa7

Η σχολή καλαθοσφαίρισης HOOP του Γιώργου Μασλαρινού διοργανώνει το τρίτο τουρνουά 3χ3 σε συνεργασία με το Δήμο Νεάπολης – Συκεών και τη Κοινωφελή Επιχείρηση Υπηρεσιών Νεάπολης Συκεών.

Το τουρνουά θα λάβει χώρα το διήμερο Μεγάλης Δευτέρας 14 Απριλίου και της Μεγάλης Τρίτης 15 Απριλίου στην έδρα της ΗΟΟΡ στο κλειστό γυμναστήριο “Σάλα Γεννηματά” και στο ανοικτό γήπεδο στον προαύλιο χώρο του Σχολείου.

Το φετινό πρωτάθλημα, όπως και τα προηγούμενα θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού θα είναι προς ενίσχυση του Παιδικού χωριού SOS Φιλύρου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

“Η Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού είναι πανέτοιμη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να διοργανώσει ως επίσημος συνεργάτης της FIBA από κοινού το 3ο τουρνουά της 3Χ3, σε συνεργασία και φέτος με τον Δήμο Νεάπολης – Συκεών και την Κοινωφελή Επιχείρηση Υπηρεσιών Νεάπολης Συκεών (ΚΕΥΝΣ).

Με οδηγό την περσινή εμπειρία οι συντελεστές της ΗΟΟΡ είναι σε θέση να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο την προσπάθειά της προσέλκυσης, υποστήριξης, έμπνευσης νέων αθλητών μπάσκετ αλλά και διάδοσης και ανάπτυξης του αθλήματος διαμέσου της παγκόσμιας στέγης του όπως είναι FIBA.

Στις τάξεις της FIBA μείνανε απόλυτα ευχαριστημένοι από ότι έλαβε χώρα στο περσινό 3Χ3 της ΗΟΟΡ όπου η προσέλευση σε σχέση με το επίσης πετυχημένο 1ο ξεπέρασε κάθε προσδοκία όπως στη συνέπεια απέναντι στις προϋποθέσεις που θέτει η παγκόσμια αρχή.

Οι δύο πλευρές, ΗΟΟΡ και FIBA, φρόντισαν σε όλη την διάρκεια της χρονιάς να βρεθούνε σε ανοιχτή γραμμή ώστε το 3ο τουρνουά 3Χ3 που θα διεξαχθεί το διήμερο της Μεγάλης Δευτέρας 14 Απριλίου και της Μεγάλης Τρίτης 15 Απριλίου στην έδρα της ΗΟΟΡ στο κλειστό γυμναστήριο «Σάλα Γεννηματά» και στο ανοικτό γήπεδο στον προαύλιο χώρο του Σχολείου. Με σκοπό να στεφθεί με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία και ο στόχος του θεσμού να γίνει ακόμη πιο εφικτός.

Εξάλλου και το φετινό 3ο τουρνουά 3Χ3 θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού θα είναι προς ενίσχυση του Παιδικού χωριού SOS Φιλύρου. Άλλωστε η Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού από την πρώτη μέρα λειτουργίας της είχε φροντίσει στα πλαίσια των κοινωνικών της δραστηριοτήτων να συμπαρίσταται στο Παιδικό χωριό Φιλύρου και συνεχίζει να το κάνει. Όπως και με τη διεξαγωγή φιλανθρωπικού αγώνα κάθε Χριστούγεννα όπου συλλέγονται διάφορα είδη καλύπτοντας ανάγκες του Χωριού.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και οι φετινοί αγώνες θα διέπονται από τους επίσημους κανονισμούς 3Χ3 της FIBA με απαραίτητη προϋπόθεση οι συμμετέχοντας να είναι 10-20 ετών (γεννημένοι 1994-2004) – θα μπορούν να δηλώσουν τα στοιχεία τους και στο επίσημο site της ΗΟΟΡ  www.hoopbec.gr και να επικοινωνήσουνε στα τηλέφωνα 2310582454 και 6986613311 μέχρι και τις 4 Απριλίου.

Ακόμη μέσω της συμμετοχής στο 3ο τουρνουά 3Χ3 της ΗΟΟΡ καθένας από τους συμμετέχοντας μπορεί επί προσωπικού να συμπεριληφθεί στην παγκόσμια κατάταξη αξιολόγησης συλλέγοντας πόντους για τις μελλοντικές του συμμετοχές!!!!!!!!!!!!!!

Κι όσο για το ξεχωριστό του φετινού 3ου τουρνουά 3Χ3 έχει να κάνει με το ότι θα συνδράμει το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης (ΤΕΦΑΑ)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…