Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ All Star Game “Το χαρήκαμε όλοι”

“Το χαρήκαμε όλοι”

coaches all star

ALL STAR GAME ÏÐÁÐ 2014

Χανιά, αποστολή
karaliΑπόλυτα επιτυχημένη ήταν η διοργάνωση του 21ου All Star Game, στα Χανιά, με τον κόσμο που το παρακολούθησε , τους αθλητές και τους προπονητές που συμμετείχαν να το ευχαριστιούνται δεόντος. Αυτό τόνισε και ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος, επιπλέον, στάθηκε και στο υπερσύγχρονο κλειστό του Κλαδισού, όπου έλαβαν χώρα οι εκδηλώσεις:

“Συγχαρητήρια στον ΕΣΑΚΕ που διοργάνωσε το All Star Game στα Χανιά. Το ευχαριστηθήκαμε όλοι κι ελπίζω το ίδιο να ισχύει για τον κόσμο. Υπάρχει δίψα από τον κόσμο να δει τους παίκτες. Εγώ προσωπικά εξεπλάγην με το γήπεδο, το οποίο πολλές ομάδες της Α1 θα το ήθελαν”.

“Ραντεβού του χρόνου, σε εξίσου όμορφη πόλη”

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε για τους Αμερικανούς που έχουν στο αίμα τους τη διασκέδαση και υπογράμμισε πως αποτέλεσε για όλους μια εξαιρετικά ευχάριστη εμπειρία:

Ευχαριστώ τους διοργανωτές και όλη την πόλη των Χανίων για τη φιλοξενία. Ήταν μία ωραία ευκαιρία να περάσουμε όμορφα. Αυτό το παιχνίδι ταιριάζει στους Αμερικάνους που έχουν μάθει να διασκεδάζουν έτσι, όμως περάσαμε κι εμείς όμορφα. Ελπίζω να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για του χρόνου σε μία εξίσου όμορφη πόλη”.

“Η Κρήτη πρωτοστατεί”

Ο, ντόπιος, Γιώργος Καλαφατάκης δήλωσε πανευτυχής τόσο για το γεγονός πως συμμετείχε όσο και για το ότι η γιορτή του μπάσκετ πραγματοποιήθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Παράλληλα, υπογράμμισε πως η Κρήτη απέδειξε πως στηρίζει και αγαπάει έμπρακτα το μπάσκετ:

“Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής και τυχερός που βρίσκομαι στον τόπο μου κι εδώ που γεννήθηκα. Βρέθηκα ανάμεσα σε συναδέλφους που εκτιμώ. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους που διοργάνωσαν έναν τελικό Κυπέλου κι ένα All Star Game.

Αποδεικνύεται ότι η Κρήτη πρωτοστατεί και διοργανώνει μεγάλες εκδηλώσεις. Για εμάς ήταν ένα διάλλειμα από τη σκληρή καθημερινότητα. Εύχομαι να είναι όλα καλά στη συνέχεια στο ελληνικό μπάσκετ”.

Σε ερώτηση σχετικά με τη μη ύπαρξη χανιώτικης ομάδας σε υψηλό επίπεδο, σημείωσε:

“Το Χανιώτικο μπάσκετ θέλει ανθρώπους με αγάπη, μεράκι και τρέλα για να ανέβει όπως έγινε και με το Ρέθυμνο που βρήκε τον Κωστή Ζομπανάκη. Αυτό το γήπεδο πρέπει να αποκτήσει πραγματική αξία.

Ο Ζομπανάκης επειδή έχουμε συζητήσει κάποια πράγματα έχει στο μυαλό του, το Ρέθυμνο να δώσει κάποια παιχνίδια εδώ, καθώς το πρότζεκτ που υπάρχει είναι ο ΑΓΟΡ να γίνει ομάδα όλης της Κρήτης“.

“Από τα πιο επιτυχημένα All Star Game”

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος συνεχάρη και αυτός, με τη σειρά του, τον ΕΣΑΚΕ και τα Χανιά για την διοργάνωση ενός από τα “πιο επιτυχημένα All Star Game“, σημειώνοντας τη σημασία του να διεξάγονται τέτοιες εκδηλώσεις σε επαρχιακές πόλεις:

“Είναι μία μέρα που πρέπει όλοι να συγχαρούμε τον ΕΣΑΚΕ, την πόλη των Χανίων κι όλους όσους δούλεψαν για να βγει αυτή η γιορτή. Ήταν από τα πιο επιτυχημένα All Star Game. Ήταν ένα ωραίο διάλλειμα από τις υποχρεώσεις. Το απολαύσαμε και το ίδιο πιστεύω έγινε και με τον κόσμο.

Είναι σημαντικό τα All Star Game να γίνονται σε πόλεις και σε γήπεδα της επαρχίας, ώστε να μπορεί ο κόσμος να δει από κοντά τα ινδάλματα τους ούτως ώστε η νέα γενιά να πάρει σωστά πρότυπα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε All Star Game

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star Game (vid)

Ο ΕΣΑΚΕ δημοσίευσε το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων. Το All Star Game της Καρδίτσας …