Το δικαιούται…

koutalianos

koutalianos

Στις 24/11, σε μια “Τάπα” με τίτλο “Μια ευκαιρία“, είχαμε γράψει: “Είναι από τους προπονητές που αθόρυβα, αλλά ουσιαστικά, κάνουν τη δουλειά τους. Κι ίσως να είναι ο πιο… παλιός ασίσταντ στην Α1. Ο Μιχάλης Κουταλιανός είναι χρόνια στον πάγκο του Κολοσσού και χθες τον οδήγησε σε μια “νίκη χρυσάφι“.

Από αύριο θα είναι και πάλι βοηθός, αυτή τη φορά του Δημήτρη Πρίφτη. Η γνώμη μας είναι πως άξιζε να έχει τη δική του ευκαιρία, για να δείξει αν μπορεί να σταθεί στα παρκέ της Α1. Κι ίσως οι παράγοντες του συλλόγου όφειλαν να του δώσουν αυτή τη δυνατότητα. Ακόμα κι αν ο ίδιος δεν τη ζήτησε…”.

Το πιστεύαμε τότε, το πιστεύουμε και τώρα, που ο Μιχάλης Κουταλιανός ανέλαβε να οδηγήσει ως το τέλος τον Κολοσσό και να τον φέρει σε απάνεμο λιμάνι (ήτοι να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Α1 κατηγορία). Όπως τον είχαμε περιγράψει είναι ο Μιχάλης. Αθόρυβος, ο πιο έμπειρος ασίσταντ στην κατηγορία.

Όλοι, από τον Γιάννη Σφαρόπουλο και τον Δημήτρη Πρίφτη, μέχρι τον Θανάση Γιαπλέ και τον Τζίμη Κουστένη, πήραν τη δική τους ευκαιρία. Άξιζε κι ο Μιχάλης να πάρει το… βάπτισμα του πυρός. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…