Κεντρική NBA NCAA Τους κόβει… στη μέση

Τους κόβει… στη μέση

embiid kansas

embiid-kansas

Πόσες ελπίδες έχει το Kansas να κερδίσει τον τίτλο φέτος; Πολλές! Πόσες ελπίδες έχει χωρίς τον Joel Embiid; Ελάχιστες! Οι ενοχλήσεις στη μέση που αισθάνεται εδώ και μερικές ημέρες ο πρωτοετής σέντερ των “Jayhawks” ενδεχομένως να αποδειχθούν πιο υψηλό εμπόδιο απ ότι είχαν αρχικά υπολογίσει όλοι. Κι αυτό γιατό ο ύψους 2μ10 παίκτης δεν έχει καταφέρει ακόμα να προπονηθεί, παρά το γεγονός πως ξεκουράστηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Με τη March Madness να είναι προ των πυλών, άλλωστε, άπαντες στο στρατόπεδο του Kansas κάθονται σε “αναμμένα κάρβουνα” αφού έχουν θορυβηθεί από τα διαρκή παράπονα του Καμερουνέζου γίγαντα, με αποτέλεσμα να ζητήσουν μία δεύτερη γνώμη. Πήγαν λοιπόν στο Λος Άντζελες, όπου τον εξέτασει ειδικός γιατρός.

Τί αποφάνθηκε; Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Joel Embiid χρειάζεται μεγάλη προσοχή και ιδιαίτερη μεταχείριση. Όπερ και σημαίνει πως είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στους πρώτους αγώνες της March Madness. Δεδομένο είναι πάντως πως δεν θα δώσει το “παρών” στο Big 12 Tournament τις επόμενες ημέρες.

Με βάση τα όσα ξέρουν, δεν θα αγωνιστεί το προσεχές Σαββατοκύριακο“, ήταν η πρώτη ατάκα που ξεστόμισε ο Bill Self μιλώντας για την κατάσταση της υγείας του θηριώδους σέντερ, πριν συνεχίσει λέγοντας: “Το επόμενο Σαββατοκύριακο είναι μακριά ακόμα, αλλά οι γιατροί είναι αισιόδοξοι πως αν ο Joel δουλέψει σκληρά και προχωρήσει φυσιολογικά η αποθεραπεία του, τότε θα μπορεί να μας ενισχύσει στους επόμενους γύρους της March Madness, αν φυσικά η ομάδα μας προκριθεί“.

Κι όλα αυτά μια βδομάδα πριν αρχίσει η Τρέλα του Μαρτίου. Δηλαδή στο χειρότερο χρονικά σημείο της χρονιάς. Γκίνια!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…