Κεντρική NBA NCAA Τους έκοψε την όρεξη

Τους έκοψε την όρεξη

amaker harvard

amaker-harvard

Όταν οδηγείς το Harvard στη March Madness και πετάς εκτός συνέχειας το Cincinnati, τότε σημαίνει πως είσαι καλός προπονητής. Και ως εκ τούτου περιζήτητος. Ο Tommy Amaker είδε τις μετοχές του στο κολεγιακό χρηματιστήριο να σημειώνουν διαδοχικά limit up, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα αλλάξει στρατόπεδο.

Ο προπονητής των “Crimson” ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει να βρίσκεται στην άκρη του πάγκου τους με σκοπό να τους οδηγήσει σε ακόμα περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον, παρά το έντονο ενδιαφέρον που είχαν εκφράσει για την απόκτησή του άλλα κολέγια (με πρώτο και καλύτερο το Boston College).

Μετά από αρκετή σκέψη, συνεχίζω να αντιλαμβάνομαι πως η καρδιά μου βρίσκεται στο Harvard. Να διδάσκω, να ηγούμαι, να υπηρετώ αυτό το υπέροχο κολέγιο και αυτή την ξεχωριστή κοινότητα σημαίνει πολλά για μένα“, αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος στην επίσημη ανακοίνωση… παραμονής του που εξέδωσε το Harvard.

Άπαντες στο στρατόπεδο των “Crimson” έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν αφού πρόκειται για τον προπονητή που τους έβγαλε… στον αφρό του NCAA.

Τα τελευταία εφτά χρόνια που ο Tommy Amaker βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του Harvard, το κολέγιο μετρά ρεκόρ 139-71, τρεις συνεχόμενες παρουσίες στη March Madness, όπως επίσης πέντε διαδοχικές χρονιές με περισσότερες από είκοσι νίκες. Όχι κι άσχημα…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…