“Στα μέτρα μας”

vetoulas new

vetoulas-new.

Ο Απόλλων Πατρών δοκιμάζεται αύριο στη Δράμα με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ και θέλει το διπλό προκειμένου να διασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία.

Τον στόχο των Πατρινών οριοθέτησε ο συνεργάτης του Νίκου Βετούλα, Κώστας Ρακιντζής, στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο τι πρέπει να κάνουν οι φιλοξενούμενοι για να πανηγυρίσουν την νίκη:

“Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Εμείς προερχόμαστε από μια εντός έδρας ήττα. Θεωρώ ότι αν παίξουμε συγκεντρωμένα στο κομμάτι που έχουμε δουλέψει στην άμυνα και κινηθούμε σωστά στην επίθεση, θα έχουμε αρκετές πιθανότητες να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και να πάρουμε τη νίκη. Χρειαζόμαστε ακόμα μια νίκη για να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας στην κατηγορία και στη συνέχεια να δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε αυτή τη νίκη στην Δράμα“.

Από την πλευρά των παικτών ο Νίκος Αργυρόπουλος τόνισε: “Ο ΚΑΟΔ έχει κάνει μια εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα και το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο. Παίζουμε απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και πάμε στην Δράμα με στόχο την κατάκτηση της νίκης. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να βγάλουμε μεγάλη ενέργεια στο παρκέ. Αν καταφέρουμε αυτά τα δύο πράγματα θα έχουμε μεγάλες πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…