Κεντρική NBA NCAA Πρωταθλητές στα δίδακτρα

Πρωταθλητές στα δίδακτρα

bracket tuition

bracket-tuition

Απόψε οι πρώτες ομάδες ρίχνονται στη μάχη της March Madness σηματοδοτώντας την αρχή της… Τρέλας που θα μας κρατήσει στα “κόκκινα” για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Αγωνιστικά δεν γνωρίζουμε ποιες τέσσερις θα είναι αυτές που θα καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο για το Final Four, αλλά όσον αφορά το κόστος φοίτησης στο εκάστοτε κολέγιο ο νικητής είναι γνωστός. Το George Washington του Πάρι Μαραγκού!

Η ιστοσελίδα theawl.com παρουσίασε ένα διαφορετικό τρόπο για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή αφού έλαβε υπόψη το ετήσιο κόστος φοίτησης στο κάθε κολέγιο. Με τους “Colonials” να αναδεικνύονται πρωταθλητές αφού έχοντας ετήσια δίδακτρα ύψους 47.290 δολαρίων αποτελούν το πιο ακριβό (για τους φοιτητές) κολέγιο της φετινής March Madness.

Αν παρακολουθήσει κανείς προσεκτικά το ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε ένα από τα εξήντα οκτώ (68) κολέγια, θα παρατηρήσει πως υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Πλην όμως αυτό δεν φαίνεται εντός του παρκέ, εκεί όπου πολλές ομάδες έχουν ως άρμα τους την προοπτική του ΝΒΑ για τους μαθητές τους και όχι την ακαδημαϊκή μόρφωση.

Το George Washington ήρθε, έτσι, να διαδεχτεί το Wake Forest (38.622$ – 2009), το Richmond (40.010$ – 2010), το Georgetown (40.920$ – 2012) και το Bucknell (45.132$ – 2013) που είχαν κατακτήσει… τον σχετικό τίτλο τις προηγούμενες τέσσερις χρονιές.

Μακάρι οι “Colonials” να φτάσουν στην κορυφή και εντός παρκέ και να καμαρώσουμε τον Πάρι Μαραγκό στην κορυφή του κολεγιακού Έβερεστ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…