Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Πιστεύω στην ομάδα”

“Πιστεύω στην ομάδα”

koutalianos

koutalianos

Ο Κολοσσός Ρόδου παρουσίασε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρόσωπο αλλά εν τέλει ηττήθηκε από την Κηφισιά, στο Ζηρίνειο, επεκτείνοντας το αρνητικό του σερί σε τρία παιχνίδια.

Ο Μιχάλης Κουταλιανός, που έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά την φυγή του Δημήτρη Πρίφτη, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που δημιούργησε αυτή η μεταβατική βδομάδα αλλά δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων, τονίζοντας την αισιοδοξία του για την παραμονή στην κατηγορία:

“Ήταν μια δύσκολη και περίεργη λόγω και της αλλαγής του προπονητή εβδομάδα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που ανταποκρίθηκαν πολύ καλά, όπως και στους συνεργάτες μου που κράτησαν την ομάδα. Η Κηφισιά είναι πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και γίνεται καταπληκτική δουλειά. Φαίνεται άλλωστε από την βαθμολογική της θέση.

Δεν θέλω να υποτιμήσω τον αντίπαλό μας αλλά όταν δέχεσαι 47 πόντους εκτός έδρας στο πρώτο μέρος δεν μπορείς να έχεις πιθανότητες να διεκδικήσεις τη νίκη. Παρόλα αυτά κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν έφτανε. Είχαμε ήδη χάσει 20 πολύτιμα λεπτά και πήγε χαμένη μια καλή μας βραδιά επιθετικά. Συνεχίζουμε. Εχουμε ακόμη πέντε αγώνες. Θα παλέψουμε. Πιστεύω στην ομάδα και στους παίκτες“.

Ο Άγγελος Τσάμης, με τη σειρά του, πρόσθεσε: “Έχουμε μπροστά μας τέσσερις “τελικούς”. Θα κάνουμε το μέγιστο που μπορούμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Θεωρώ πως όλα είναι στο χέρι μας. Εκτός από τις δυνατότητές μας που θα πρέπει να δείξουμε στο παρκέ, θα πρέπει να δώσουμε και την ψυχή μας“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του είναι ο Κούρο Σεφκούρα. Ο Κούρο Σεγκούρα στις…