“Περήφανος…”

alvertis pao fener

alvertis-pao-fener

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ ο Φραγκίσκος Αλβέρτης εμφανίστηκε στις δηλώσεις του περήφανος για τον Παναθηναϊκό και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τόνισε ότι είναι πολύ σημαντική νίκη ενώ ευχαρίστησε τον “Ζοτς” για τα καλά του λόγια:

“Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω ότι είμαι πολύ υπερήφανος που είμαι Παναθηναϊκός κι ανήκω σε αυτό το σωματείο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Βραδιές σαν τη σημερινή δείχνουν την αγάπη και την αναγνώριση σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο σύλλογο. Μπράβο σε όλους! Στον κόσμο που ήταν εδώ κι αποθέωσε τον Ζέλικο. Στη διοίκηση και στους ανθρώπους της ομάδας. Είναι από τις ιδιαίτερες στιγμές του αθλητισμού. Πάνω από τις νίκες, τις ήττες και τις κούπες μένουν οι αληθινές σχέσεις”, υποστήριξε αρχικά ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και συνέχισε:

“Στο αγωνιστικό κομμάτι, γνωρίζαμε πως δεν είχαμε περιθώρια για απώλειες. Έπρεπε να κάνουμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει και τα καταφέραμε. Είχαμε θέληση και πάθος. Είχαμε τον Μάικ σε μεγάλη βραδιά. Ακόμα και ο Λουκάς έπαιξε τραυματίας ένα λεπτό και πρόσφερε. Στόχος μας είναι να προσθέσουμε στην ήδη πολύ καλή δουλειά που είχε γίνει από τον Αργύρη δυο-τρία πράγματα ειδικά παίζοντας καλύτερα επιθετικά. Θέλουμε να κρατήσουμε την αμυντική μας ταυτότητα και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Μπράβο στα παιδιά. Συνεχίζουμε”.

Για το αν ονειρεύεται να ζήσει κάτι ανάλογο με τον Ομπράντοβιτς, τόνισε: “Είμαι υπερήφανος που ανήκω σε ένα σωματείο που ανταποδίδει την αγάπη. Ωραίες βραδιές που χαίρεσαι να είσαι στο γήπεδο”.

Για τα όσα είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς γι’ αυτόν ανέφερε: “Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας κάθε μέρα. Με τον Ζέλικο η σχέση μας είναι ξεχωριστή. Να είναι καλά”.

Για το αν επηρεάστηκε η Φενέρμπαχτσε από την όλη ατμόσφαιρα σχολίασε: “Τέτοιες καταστάσεις επηρεάζουν. Θέλαμε να απεμπλακούμε αγωνιστικά από αυτή την ιστορία. Τα καταφέραμε και ήμασταν συγκεντρωμένοι κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια. Την επόμενη φορά θα παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι”.

Σε ερώτηση για το αν του έδωσε κάποια συμβουλή ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, απάντησε: “Ήταν ένας πολύ σημαντικός αγώνας. Φυσικά ότι χρειαστούμε θα ρωτήσουμε τον κόουτς. Πάντα με τις ευλογίες του (σ.σ. γέλια)”.

Για το πώς φαντάζεται τον εαυτό του στο μέλλον ισχυρίστηκε: “Είμαι ένας άνθρωπος που ζει 25 χρόνια στον Παναθηναϊκό. Όταν κλήθηκα να αναλάβω δεν το σκέφτηκα σχεδόν καθόλου. Ο χρόνος πίεζε και πήραμε μία απόφαση. Πρώτα ο Θεός θα την εκτελέσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο, θα πούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι;”.

Για την παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο των φιλοξενούμενων, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης κατέληξε: “Την πρώτη κρυάδα την πήρα στον πρώτο γύρο. Ήταν δύσκολο για όλους. Λες έχουμε έρθει για μία αποστολή. Η δουλειά μας, δουλειάς και η φιλία και η αγάπη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…