Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Ο Σμιθ έφερε… Χόπκινς

Ο Σμιθ έφερε… Χόπκινς

hopkins smu

hopkins-smu

Η περιπέτεια της εύρεσης του νέου πόιντ γκαρντ του Κολοσσού Ρόδου ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι, οπότε και η ομάδα του Μιχάλη Κουταλιανού ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπράιαν Χόπκινς. Τι κι αν ο Τέρι Σμιθ; Οι “θαλασσί” έκαναν δικό τους τον πρώην παίκτη της Μακάμπι Ρισόν, κυρίως γιατί ο διακαής τους πόθος δεν μπορούσε να έρθει άμεσα στη Ρόδο. Και εξηγούμαστε…

Στο “σμαραγδένιο νησί” είχαν ξεκαθαρίσει εδώ και περίπου μία εβδομάδα πως ο παίκτης που βρισκόταν στο Νο1 της μεταγραφικής τους λίστας ήταν ο Τέρι Σμιθ. Κι αν στην αρχή φάνηκε πως μπορούσαν να τον φέρουν στη Ρόδο, η εξασφάλιση του letter of clearance του παίκτη αποδείχθηκε αξεπέραστο εμπόδιο.

Οι άνθρωποι του Κολοσσού έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον φέρουν στην ομάδα, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. Έτσι, στράφηκαν στην περίπτωση του Μπράιαν Χόπκινς, ο οποίος ήταν το επόμενο όνομα της λίστας. Και αυτό που εν τέλει έγινε δικό τους με συνοπτικές διαδικασίες.

Κι όλα αυτά, τη στιγμή που ο Τέρι Σμιθ είχε ακόμη έναν λόγο που τον έκανε περιζήτητο στην αγορά. Βρίσκεται σε διαδικασίες απόκτησης κοινοτικού διαβατηρίου. Πράγμα που σημαίνει πως το καλοκαίρι, το όνομά του ενδεχομένως να παίξει ακόμα πιο δυνατά στην Ευρώπη, και -γιατί όχι;- στην Ελλάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…