Κεντρική NBA NCAA Ο “ιστορικός” κ. McDermott (vid)

Ο “ιστορικός” κ. McDermott (vid)

mcdermott record

mcdermott-record

Κάποιες φορές η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια. Περίεργα αλλά άκρως ενδιαφέροντα. Σαν αυτό που έπαιξε χθες το βράδυ στον Doug McDermott, ο οποίος “έσπασε” το φράγμα των 3.000 πόντων στο NCAA! Ο ηγέτης του Creighton έκανε career high στο NCAA στο τελευταίο παιχνίδι της regular season του πρωταθλήματος αφού σημείωσε 45 πόντους (με 12/18 δίποντα, 5/7 τρίποντα, 6/9 βολές) στη νίκη της ομάδας του επί του Providence με 88-73.

Είναι μία στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ μου“, ήταν οι πρώτες κουβέντες που ψέλλισε ο σούπερ σταρ των “Bluejays” στιγμές μετά το τέλος του αγώνα για να συνεχίσει εξηγώντας πως “ποτέ, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν πίστευα πως θα ξεπεράσω τους 3.000 πόντους. Το να το καταφέρνεις και ειδικά σε αυτό το γήπεδο με αυτούς τους φιλάθλους στο πλευρό σου είναι κάτι ξεχωριστό“.

Κι όλα αυτά από έναν παίκτη που ήταν πιστός όσο κανείς άλλος στο Creighton όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια αφήνοντας πίσω του τις… Σειρήνες του επαγγελματικού μπάσκετ. Ένας άοκνος εργάτης χωρίς την παραμικρή διάθεση για… σταριλίκια που θέλει να οδηγήσει τους αγαπημένους του “Bluejays” στην υπέρβαση στη φετινή March Madness.

Το έργο του είναι δύσκολο, αλλά σάμπως δύσκολο δεν ήταν και το να ξεπεράσει τους 3.000 πόντους στο κολεγιακό πρωτάθλημα;

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…