Κεντρική Basket League Άρης “Ο Άρης δεν έχει πεθάνει”

“Ο Άρης δεν έχει πεθάνει”

arvanitis

arvanitis

Εκδήλωση προς τιμήν των χορηγών της, διοργάνωσε η ΚΑΕ Άρης στο ξενοδοχείο “Porto Palace”, σήμερα το απόγευμα (10/03), που έγινε παρουσία και των κατόχων καρτών διαρκείας αλλά και ιδιαίτερων προσκεκλημένων.

Οι εταιρίες που τιμήθηκαν από την Άρης Κ.Α.Ε. ήταν η Cyta Ελλάς, ο ΟΠΑΠ Α.Ε., η FORTHNET Media Holdings, η TOP GAS A.E., το ξενοδοχείο PORTO PALACE, η Arcon Hellas AEBE, η Copy House, η INTERSALONICA ΑΕΓΑ, η Κ. Λαζαρίδης και ΣΙΑ Ε.Ε. Spitze, η ChevHellas ΑΕΒΕ, η MOTOWAY Kαμπράνης Γεώργιος Α.Ε., η My Company Projects Ο.Ε. , η Super Security και το Εστιατόριο “Βερολίνο“.

Στην εκδήλωση έδωσαν το “παρών” μέλη της οικογένειας του Άρη, σύσσωμη η Διοίκηση της Άρης Κ.Α.Ε. Ο Πρόεδρος, Λευτέρης Αρβανίτης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Θεόδωρος Κουρόγλου, Χρήστος Γαλιλαίας και ο Θωμάς Νικολός.

Παρόντες ήταν ο προπονητής του Άρη , Μίλαν Μίνιτς, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και όλοι αθλητές του Άρη. Τον ΑΣ Άρης εκπροσώπησε ο Πρόεδρος, Θωμάς Γιώτας, ενώ την ΠΑΕ Άρης, το μέλος της Διοίκησης, Θανάσης Κώνστας.

Επίσης, παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης, Κώστας Χαριτωνίδης, το μέλος της ΓΕΝΕΣΙΣ, Δημήτρης Παπαϊωάννου, ο παλαίμαχος αθλητής του Άρη , Χάρης Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος του ARIS GOLDEN CLUB, Όμηρος Φωτιάδης, καθώς και οι παλαίμαχοι παίκτες του Συλλόγου, Πέτρος Ράσογλου, Αστέριος Γούσιος και Αντώνης Κωνσταντάρας.

Στην εκδήλωση της Άρης Κ.Α.Ε. βρέθηκαν και η Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ Άρης, Έμυ Βουτσά και οι ποδοσφαιριστές του Άρη, Μπάμπης Οικονομόπουλος και Αντώνης Τσιάρας. Παρών ήταν και ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, ενώ  παρέστη ακόμη και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζτζικώστας.

“Μεγάλος, υγιής, καθαρός και πρωταγωνιστής”

Τον λόγο, πήρε πρώτος Λευτέρης Αρβανίτης, ο οποίος τόνισε ότι αποτελεί χαρά και τιμή μια τέτοια εκδήλωση για αυτούς που βοηθούν τον Άρη να συνεχίζει να “τρέχει”, σημειώνοντας το ρεκόρ στις κάρτες διαρκείας φέτος:

“Η σημερινή εκδήλωση είναι πολύ ξεχωριστή για την ΚΑΕ Άρης. Για όλους εμάς που την απαρτίζουμε και την στελεχώνουμε, διοίκηση, προπονητικό τιμ, παίκτες, υπαλληλικό προσωπικό. Σε αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς που βιώνουμε όλοι, είναι για μας πραγματική χαρά και τιμή, να μπορούμε να τιμούμε τους οικονομικούς αιμοδότες της ΚΑΕ Άρης. Όλους εσάς. Τους χορηγούς μας, αλλά και τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Μας τιμά η εμπιστοσύνη με την οποία μας έχετε περιβάλλει. Μας δίνει μεγάλη ηθική ικανοποίηση το ότι, αν και ο Άρης βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο και στην φάση της οικονομικής και αγωνιστικής του εξυγίανσης, παρατηρήθηκε φέτος μια πολύ σημαντική στήριξη των χορηγικών μας προγραμμάτων αλλά και πραγματοποιήθηκε ρεκόρ εισιτηρίων διαρκείας.

Φυσικά, το νούμερο δεν ανταποκρίνεται ούτε κατά διάνοια στο πραγματικό μέγεθος και την δυναμική του κόσμου του Άρη , αλλά είναι μια σημαντική ένδειξη συμπαράστασης και στήριξης της προσπάθειας που κάνουμε”.

Για τα παράπονα που κατά καιρούς έχει γίνει δέκτης η διοίκηση της ομάδας, διαβεβαίωσε πως όλοι προσπαθούν σκληρά:

“Κατά καιρούς, έχουμε γίνει αποδέκτες πολλών παραπόνων. Τόσο για την διοικητική, όσο και για την αγωνιστική λειτουργία της ΚΑΕ. Η κριτική που έχουμε δεχθεί ήταν αρκετές φορές σκληρή, ίσως και άδικη, αλλά από την στιγμή που ήταν καλοπροαίρετη και τα κίνητρά της ήταν αγνά, ουδέποτε παραπονεθήκαμε ή αντιδράσαμε.

Βέβαια, μέσα στα παράπονα και την καλοπροαίρετη κριτική, προσπάθησαν και προσπαθούν πολλοί λάτρεις του παρελθόντος καταστροφικού διοικητικού καθεστώτος, να παρεισφρήσουν και να δημιουργήσουν ζημιά είτε προσωπικά σε μένα, είτε στην ίδια την ομάδα.

Τους πληροφορώ ότι έχουν γνώση οι φύλακες και ότι μόλις διασφαλιστούν οι όροι για την ομαλή μετάβαση της ομάδας από την κατασπατάληση στην εξυγίανση, θα ασχοληθούμε με αυτούς και τον ρόλο που θέλουν να διαδραματίσουν στον Άρη“.

Τέλος, έστειλε μήνυμα συσπείρωσης στους απανταχού Αρειανούς, δεσμευόμενος πως θα συνεχίσει να βοηθάει την ομάδα ώστε να σταθεί στα πόδια της γερά:

“Σήμερα, το μήνυμα που θέλω να στείλω σαν πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης από αυτό το βήμα και με την ευκαιρία αυτής της εκδήλωσης, είναι μήνυμα συσπείρωσης και ενότητας. Ο Άρης μας, ο μεγαλύτερος Σύλλογος της Μακεδονίας, με τα 100 χρόνια αθλητικής και κοινωνικής προσφοράς σε αυτόν τον τόπο, περνά πολύ δύσκολες στιγμές. Μικροσυμφέροντα, μικροπολιτικές, πισώπλατες μαχαιριές, αλαζονικές συμπεριφορές, ίντριγκες, εγωϊσμοί, αμαυρώνουν την ιστορία του Συλλόγου και σκοτεινιάζουν τις ψυχές εκατοντάδων χιλιάδων Αρειανών που βιώνουν πολύ δύσκολες στιγμές.

Ωστόσο, ο Άρης που οι παππούδες μας και οι πατεράδες μας, μας δίδαξαν και μας μετέφεραν, δεν έχει πεθάνει. Ο περήφανος Άρης , ο μεγάλος Άρης , ο Αυτοκράτορας Άρης , ζει μέσα στον καθένα από εμάς. Και αυτόν τον Άρη πρέπει να τον διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού και, κόντρα στο ρεύμα και τις δυσκολίες της εποχής, να τον κρατήσουμε ζωντανό και να τον μεταφέρουμε στις επόμενες γενιές Αρειανών. Ακριβώς όπως τον παραλάβαμε. Μεγάλο, υγιή, καθαρό και πρωταγωνιστή.

Για μια ακόμη φορά, έχοντας την τιμή και την χαρά του αξιώματος του προέδρου της ΚΑΕ Άρης , ευχαριστώ από καρδιάς τους χορηγούς μας και τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας για την στήριξη και την συμπαράσταση. Δική μας υπόσχεση, δική μας δέσμευση, εξακολουθεί να είναι η προσπάθεια για την πλήρη εξυγίανση της ΚΑΕ Άρης σε όλα τα επίπεδα. Και από αυτήν την προσπάθεια, κανένας δεν περισσεύει”.

“Τιμή μας η συνεργασία με τον Άρη”

Εν συνεχεία, η Μαρίνα Νικολάου, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Cyta Ελλάς, ευχαρίστησε την ΚΑΕ για την εκδήλωση και ευχήθηκε τα καλύτερα:

“Θέλω να ευχαριστήσω τον Άρη και τον κ. Αρβανίτη για την τιμητική βραδιά και την άψογη συνεργασία που διανύει τον τέταρτο χρόνο. Εκ μέρους της εταιρείας, είναι τιμή μας να βρισκόμαστε δίπλα σε μία από τις ιστορικότητες ομάδες της χώρας. Αντλούμε αμφίδρομα τα οφέλη μίας συνεργασίας, από τα πρώτα μας βήματα βρεθήκαμε κοντά στον Άρη. Θέλω να ευχηθώ πολλές επιτυχίες στην ομάδα του Άρη”.

“Θα στεφθεί υπό επιτυχία η εξυγίανση”

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, αναφέρθηκε στη δυναμική του ελληνικού μπάσκετ στηρίζοντας, παράλληλα, την προσπάθεια εξυγίανσης του Άρη:

“Μου κάνουν την ερώτηση αν αξίζει να επενδύσεις στο ελληνικό μπάσκετ και λέω πως “ναι αξίζει”. Βλέπουμε άνοδο στα εισιτήριο, οι ομάδες όπως και η Λίγκα έχουν πάρα πολλούς χορηγούς.

Αν αξίζει… μία να επενδύσεις στο μπάσκετ, στον Άρη αξίζει… δύο. Είναι ένας τεράστιος Σύλλογος με δυναμική και βρίσκεται σε μία προσπάθεια εξυγίανσης. Είμαι χαρούμενος που βρίσκονται στη Διοίκηση φίλοι μου, έντιμοι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει μία προσπάθεια για να εξυγιανθεί ο Άρης . Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν”.

“Σημαντική αύξηση στις κάρτες διαρκείας”

Ο τελευταίος που έκανε δηλώσεις, ήταν ο Νίκος Στακιάς, Υπεύθυνος Μάρκετινγκ της ΚΑΕ, ο οποίος μίλησε για την αυξημένη αγορά καρτών διαρκείας:

“Πρώτος στόχος ήταν να διατηρήσουμε το “μομέντουμ” από την μεγάλη βραδιά προς τιμήν του Νίκου Γκάλη. Θέλαμε να αυξήσουμε τον αριθμό των διαρκείας, να συνδυάσουμε το παρόν με το παρελθόν και το μέλλον του Άρη. Το 1700 διαρκείας δηλώνουν μία αύξηση της τάξεως του 35%, σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν”.

Ενώ, επίσης, έκανε λόγο για τη: “δημιουργία του Μουσείου του ΑΡΗ, αλλά και για την συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς για τη δημιουργία μίας πιστωτικής κάρτας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…