Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ουσία και θέαμα”

“Ουσία και θέαμα”

bartzokas

bartzokas-alexandreio

Ικανοποιημένος από την παρουσία του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος θεωρεί το παιχνίδι κόντρα στον Πανελευσινιακό ως καλή προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στη Μάλαγα.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας κόουτς ανέφερε: “Και εμείς, πηγαίνοντας η χρονιά προς την ολοκλήρωση της έχουμε μόνο κρίσιμα παιχνίδια. Ακόμη και το σημερινό ήταν σημαντικό για εμάς, όχι κρίσιμο βαθμολογικά, αλλά σημαντικό για την προετοιμασία μας. Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε καλή άμυνα η Ελευσίνα και μας δυσκόλεψε βάζοντας κάποιες συνθήκες που θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο άνοιξε το σκορ, είχαμε 21 τελικές πάσες, δείξαμε διάθεση να παίξουμε ομαδικά και θεωρώ πως τα καταφέραμε καθώς προσφέραμε και ουσία, αλλά και θέαμα”.

Από την πλευρά των παικτών, το λόγο πήρε ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος δήλωσε: “Ήταν ένα παιχνίδι της Α1 που έπρεπε ως Ολυμπιακός να κερδίσουμε. Μπήκαμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο ματς, δώσαμε ενέργεια και τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για να δώσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Μάλαγα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…