Νοκ-άουτ ο Γκιστ

gist dunk pao laboral

gist-dunk-pao-laboral

Η κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς συνεχίζεται στον Παναθηναϊκό καθώς λίγο πριν το νέο τεχνικό επιτελείο αναλάβει τα καθήκοντά του ο Τζέιμς Γκιστ τίθεται νοκ-άουτ με θλάση στον οπίσθιο μηριαίο.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ξεκίνησε ήδη θεραπεία αλλά είναι σχεδόν απίθανο να προλάβει το ματς της προσεχούς Παρασκευής (14/2) με την Αναντολού Εφές για το TOP-16 της Ευρωλίγκα ενώ κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να δώσει το “παρών” στην αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (20/3) στο ΟΑΚΑ. Το πρόβλημα του Γκιστ ήρθε να προστεθεί στην απουσία του Ραμέλ Κάρι που έχει οστικό οίδημα στην ποδοκνημική και έτσι δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το έργο του “τριφυλλιού” στην Πόλη.

Η Ευρωλίγκα βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και οι “πράσινοι” αναμένεται να στερηθούν ακόμα ένα σημαντικό “όπλο” στην “μάχη” που δίνουν για πρόκριση στην προημιτελική φάση. Ο Γκιστ δεν συμμετείχε ούτε στο All Star Game λόγω των ενοχλήσεων στον οπίσθιο μηριαίο και το γεγονός ότι θα μείνει στα “πιτς” προκαλεί “πονοκέφαλο” στον Φραγκίσκο Αλβέρτη λίγο πριν πάρει στα χέρια του το “πηδάλιο” της ομάδας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Διέρρηξαν το σπίτι του Βιλντόζα

Οι κλέφτες έδρασαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Θύμα δι…