Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

“Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

nocioni new

nocioni-new

Παρά το γεγονός ότι η Λαμποράλ Κούτσα βρίσκεται στο 2-8 και διατηρεί ελάχιστες ελπίδες για πρόκριση στην προημιτελική φάση της Ευρωλίγκα δεν σκοπεύει να παραδοθεί αμαχητί αλλά θα πουλήσει ακριβά το… τομάρι της, όπως παραδέχτηκε ο Αντρές Νοτσιόνι αρχής γενομένης από το ματς της προσεχούς Παρασκευής (21/3) με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ο Αργεντινός σταρ μίλησε για την αναμέτρηση με τους “ερυθρόλευκους” ενώ στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι οι Βάσκοι θα κινηθούν με οδηγό την νίκη επί του Παναθηναϊκού: “Θα πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο όπως το κάναμε με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να συνεχίσουμε το μικρό σερί που έχουμε δημιουργήσει τις τελευταίες εβδομάδες”, τόνισε αρχικά ο Νοτσιόνι και συνέχισε:

“Εκπροσωπούμε τη Βασκονία και ξέρουμε ότι πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να είμαστε αρκετά ανταγωνιστική στην διοργάνωση. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό“. Όσον αφορά στο μέλλον του ο πολύπειρος φόργουορντ ανέφερε: “Ακόμα δεν σκέφτομαι τίποτα για το μέλλον μου. Θα περιμένω να ολοκληρωθεί η σεζόν, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα και μετά θα δω”, υποστήριξε ο Αντρές Νοτσιόνι και κατέληξε για την σύντομη παρουσία του Λαμάρ Όντομ:

“Ο Λαμάρ ήθελε να προσαρμοστεί στην ομάδα και να είναι σε ένα μέρος όπου θα μπορεί να παίξει μπάσκετ, αλλά δυστυχώς το σώμα του είχε διαφορετική άποψη. Ήρθε με ενθουσιασμό, δούλεψε καλά αλλά ο τραυματισμός του ήταν πολύπλοκος. Κρίμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…