Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Μόνο η παραμονή στο μυαλό μας”

“Μόνο η παραμονή στο μυαλό μας”

nikolic vasilopoulos

nikolic-vasilopoulos

Το Παγκράτι πανηγύρισε σπουδαίο διπλό στην έδρα του Ψυχικού στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α2, επικρατώντας με 82-80. 

Βασιλόπουλος και Κουτρούλιας, ήταν οι κορυφαίοι των νικητών, πετυχαίνοντας από 20 πόντους.

Ο 27χρονος γκαρντ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του, τους στόχους της, το μέλλον του, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με την Καβάλα που ακολουθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Φώτη, πετύχατε τη μεγαλύτερη νίκη της αγωνιστικής, πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση. Θεωρείς ότι σε πολλά παιχνίδια έχετε αδικήσει τους εαυτούς σας;
“Θεωρώ ότι είμαστε μία νέα ομάδα. Από πέρυσι έχουμε μείνει 2-3 παιδιά. Έχουμε δουλέψει όμως πάρα πολύ, με τους προπονητές και το γυμναστή. Ως στόχο είχαμε την παραμονή. Κάποιοι βέβαια στα Χριστούγεννα, μας είχαν ξεγραμμένους και έλεγαν ότι είχαμε ήδη πέσει. Αν εξαιρέσουμε ένα ματς με την ΑΕΚ, όλα τα άλλα παιχνίδια τα έχουμε παλέψει. Θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει και κάτι καλύτερο, όμως, είμαστε μέσα στους στόχους μας”.

Το πρωτάθλημα της Α2, χαρακτηρίζεται το πρωτάθλημα των εκπλήξεων. Πιστεύεις ότι μπορεί το Παγκράτι να διεκδικήσει την άνοδο;
“Όχι, σε καμία περίπτωση, η ομάδα δεν έχει φτιαχτεί γι’ αυτό. Η ομάδα χτίστηκε για ένα συγκεκριμένο σκοπό κι αυτό το στόχο κυνηγάμε. Έχουμε κάποιους τραυματισμούς και προσπαθούμε οι υπόλοιποι παίκτες, να παίξουμε και γι’ αυτούς που λείπουν. Η διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα, κάνει μεγάλη προσπάθεια. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει υγεία στην ομάδα. Εμείς σε κάθε ματς παίζουμε για τη νίκη και ότι είναι να έρθει, ας έρθει. Πάντως, στο μυαλό μας έχουμε μόνο τη σωτηρία”.

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με την Καβάλα. Ποια σημεία θεωρείς ότι πρέπει να προσέξετε για να πάρετε τη νίκη;
“Η Καβάλα για μένα, από τη στιγμή που άλλαξε προπονητή, παίζει το καλύτερο μπάσκετ. Είναι ένας προπονητής, ο οποίος γνωρίζει την κατηγορία και έχει δουλέψει με τα περισσότερα παιδιά. Η Καβάλα έχει εξαιρετικό ρόστερ. Θεωρώ ότι θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και να καταφέρουμε να περιορίσουμε 2-3 καλούς παίκτες της Καβάλας. Πιστεύω ότι θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι και θα κερδίσει ο πιο ψύχραιμος και ο πιο τυχερός”.

Ποιο είναι πλέον το μπασκετικό σου όνειρο;
“Έχω κάνει κάποιες επιλογές στη ζωή μου και στο μπάσκετ. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Αυτό που συμβαίνει εφέτος στο Παγκράτι, με καλύπτει. Υπάρχει υγεία στην ομάδα και το διασκεδάζω αυτό που κάνω. Κι από τη στιγμή που το διασκεδάζω, θα συνεχίσω να το κάνω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…