Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Μπορούμε να τα καταφέρουμε”

“Μπορούμε να τα καταφέρουμε”

koutalianos

koutalianos

Οδεύοντας πλέον στην όγδοη σεζόν του στον πάγκο του Κολοσσού ο Μιχάλης Κουταλιανός πήρε το χρίσμα να ηγηθεί ως head coach της ομάδας καλύπτοντας το κενό που άφησε ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού. Ο κόουτς Κουταλιανός μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τον αναβαθμισμένο πλέον ρόλο του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την αναβάθμιση του σε head coach: “Δεν έχω παραπάνω άγχος αλλά μόνο περισσότερη ευθύνη πλέον. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά την κατάσταση της ομάδας κι ελπίζω να φέρουμε σε πέρας την αποστολή. Τα συναισθήματα θα είναι ιδανικά αν καταφέρουμε να κρατήσουμε τον Κολοσσό στην Α1.
Από εκεί και πέρα δεν θέλω να αλλάξει κάτι στη συνεργασία που έχω με τους παίκτες κι όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Όλοι μπορούν να καταλάβουν τους ρόλους που υπάρχουν και να συνεχιστεί η αρμονική συνεργασία που υπάρχει. Έχουμε παίκτες έμπειρους που ξέρουν πως να χειριστούν μία αλλαγή ρόλων”.

Για τη μάχη που δίνει ο Κολοσσός για να παραμείνει στην κατηγορία: “Είμαι αισιόδοξος γι αυτό και ανέλαβα. Τα πάντα θα κριθούν στην καλή ψυχολογία που πρέπει να έχει η ομάδα. Τα παιδιά έχουν πιστέψει σε αυτό το στόχο και στο ότι μπορούν να τον πετύχουν. Η παραμονή περνάει από τα δικά μας χέρια κι αυτό είναι σημαντικό. Στο τέλος της σεζόν πιστεύω ότι θα είμαστε επιτυχημένοι σε αυτό το κομμάτι”.

Για το ρόστερ που υπάρχει: “Πιστεύουμε σε αυτό το ρόστερ. Ίσως στο μέλλον γίνει μία προσθήκη (εκτός του Κακαρούδη), όμως δεν είναι ακόμα η κατάλληλη ώρα. Με αυτό το ρόστερ θα πορευτούμε εκτός αν μπορέσει η διοίκηση να καλύψει μία ακόμα μεταγραφή. Εμείς πάντως πιστεύουμε σε όλους τους παίκτες και είμαστε σίγουροι ότι μπορούν να πετύχουν το στόχο μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…