Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ All Star Game Μια βαλίτσα στο χέρι

Μια βαλίτσα στο χέρι

manolopoulos sef

manolopoulos-sef

Χανιά, αποστολή
karaliΓια τους περισσότερους εξ ημών το All Star Game είναι μια στιγμή ανάμεσα στους αγώνες. Μια νότα ξεκούρασης, διασκέδασης, χαράς. Όχι όμως για όλους. Για τον Σωτήρη Μανωλόπουλο θα είναι ακόμα ένας αγώνας δρόμου, καθώς μπορεί να βρεθεί στα Χανιά, αλλά ούτε καν θα προλάβει να καταλάβει ότι ήρθε.

Το πρόγραμμα του άμεσου συνεργάτη του Αργύρη Πεδουλάκη περιλαμβάνει τον αυριανό αγώνα κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα. Μετά το ματς, ήτοι αφού θα έχουμε μπει στο Σάββατο θα επιστρέψει σπίτι, προκειμένου να ετοιμάσει τη βαλίτσα, να κοιμηθεί και το πρωί να ταξιδέψει για τα Χανιά.

Το απόγευμα θα κοουτσάρει τη μία από τις δύο ομάδες των Νέων και υπάρχει σκέψη να επιστρέψει είτε αυθημερόν, είτε την Κυριακή το πρωί στην Αθήνα, προκειμένου για να επιμεληθεί της προπόνησης όσων δεν βρίσκονται στην Κρήτη και δεν έχουν υποχρεώσεις για το All Star Game.

Βλέπετε, για τον Παναθηναϊκό ακολουθεί το κομβικής σημασίας (και ποιο δεν είναι;) ματς με την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη και δεν υπάρχει χρόνος ούτε για μια χαμένη προπόνηση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε All Star Game

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star Game (vid)

Ο ΕΣΑΚΕ δημοσίευσε το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων. Το All Star Game της Καρδίτσας …