Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Λύγισε”… ο Ομπράντοβιτς

“Λύγισε”… ο Ομπράντοβιτς

obradovic

obradovic

Η αποστολή της Φενέρμπαχτσε έφτασε πριν από λίγη ώρα στην Αθήνα για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκα. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραδέχτηκε πως δεν θα ήθελε να παίξει ποτέ αυτό το παιχνίδι, τονίζοντας πως δεν μπορεί να φανταστεί ακόμα τη στιγμή που θα τον υποδεχθεί ο κόσμος του τριφυλλιού.

“Όπως πάντα είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι και πάλι την Αθήνα. Δεν μου αρέσει καθόλου που ήρθα για να παίξω ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Θα ήθελα να μη το παίξω ποτέ αυτό το παιχνίδι, γιατί όλοι ξέρουν πόσο πολύ αγαπάω τον Παναθηναϊκό. Θα είναι κάτι πολύ δύσκολο για μένα. Ηταν πολύ δύσκολο για μένα ακόμη και το πρώτο ματς στην Τουρκία. Τώρα όμως στο ΟΑΚΑ τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα”, ήταν τα λόγια του Σέρβου τεχνικού.

Όσον αφορά το γεγονός πως στον αντίπαλο πάγκο θα κάθεται ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, τόνισε: “Το ίδιο δύσκολο θα ήταν είτε δεν ήταν προπονητής ο Αλβέρτης, είτε τώρα που είναι. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συναντήσω τον Φράγκι που ξεκίνησε μια καινούρια καριέρα. Του εύχομαι να κατακτήσει τα πάντα, όπως έκανε σαν παίκτης, να το πετύχει και σαν προπονητής και να δώσει ακόμη μεγαλύτερη δόξα στον Παναθηναϊκό“.

Τέλος για την υποδοχή που του ετοιμάζουν σχολίασε: “Δεν ξέρω, δεν μπορώ να το φανταστώ. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη να το δούμε πως θα είναι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Μοιράστηκε το MVP της 34ης αγωνιστικής ο Σλούκας

Μοιράστηκε το βραβείο του MVP, ο Κώστας Σλούκας. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκα…