Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Καλύτεροι στα εκτός”

“Καλύτεροι στα εκτός”

vetoulas neyra

vetoulas-neyra

Ο Απόλλων Πάτρας πέτυχε τεράστιο “διπλό” στη Δράμα, απέναντι στον ΚΑΟΔ, κλειδώνοντας την υπόθεση παραμονή και στοχεύοντας στην είσοδο στα πλέι οφ. Σε αυτό στάθηκε και ο προπονητής των Πατρινών, Νίκος Βετούλας, που σημείωσε πως οι παίκτες του έπαιξαν εξαιρετικά τονίζοντας πως αγωνίζονται πιο συγκεντρωμένοι εκτός έδρας:

“Ήμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί ουσιαστικά εξασφαλίσαμε την παραμονή στην κατηγορία με την νίκη που πετύχαμε σήμερα. Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και θέλαμε τη νίκη για να τελειώσουμε σήμερα με την παραμονή.

Ίσως είναι καλύτερα να παίζουμε εκτός έδρας από ότι στο γήπεδό μας. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά τα παιδιά παίζουν πιο ώριμα και είναι περισσότερο συγκεντρωμένα στα εκτός έδρας παιχνίδια και δεν είναι τυχαίος ο απολογισμός που έχουμε στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια μας. Παίζαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, οργανωμένη, με προπονητή που έχει στοιχεία που εκτιμώ πολύ και η νίκη μας είναι σπουδαία και με αυτή την λογική”.

Ως εκπρόσωπος, των παικτών, ο Τζέρεμι Ουίλσον, δήλωσε:  “Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη. Αυτό το παιχνίδι το θέλαμε πολύ. Επιβάλαμε το ρυθμό μας από την αρχή του αγώνα, αν και αγωνιζόμασταν σε μία πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Στο τέλος δεχθήκαμε και έντονη πίεση, αλλά καταφέραμε να κρατήσουμε τη νίκη στο τέλος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…