Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Καλή ομαδική δουλειά”

“Καλή ομαδική δουλειά”

Bartzokas

Bartzokas-new

Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στην Πάτρα, όπου επικράτησε του Απόλλωνα όπου έγινε η απαραίτητη συντήρηση προκειμένου οι παίκτες να είναι φρέσκοι εν όψει Ευρωλίγκας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ήταν ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του στη δύσκολη έδρα του Απόλλωνα και στάθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που αρχίζουν και αυξάνονται:

“Νομίζω ότι έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι με αρκετές θεαματικές φάσεις παρότι το τελικό σκορ δεν ήταν μεγάλο, δεν ήταν παραγωγικές οι δύο ομάδες. Για τη δική μας ομάδα έπαιξαν ρόλο τα 21 λάθη που κάναμε, ιδίως στο τέλος του ματς, που διαμόρφωσαν και την τελική διαφορά.

Νομίζω κάναμε καλή ομαδική δουλειά, μοιράσαμε τη μπάλα σωστά και βρήκαμε τον ανοιχτό παίκτη. Και στην άμυνα γενικά σε αρκετά μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, στον Μπολντς, νομίζω τον βγάλαμε από τον τρόπο που θέλει να παίζει, αλλά δεν είχαμε την ίδια αποτελεσματικότητα στον Ντάνιελς. Συγχαρητήρια στην Πάτρα, εύχομαι ό,τι καλύτερο στον κόουτς.

Πρέπει να κοιτάξουμε και το θέμα των τραυματισμών εμείς, αφού πλην του Σπανούλη, ο τραυματισμός του οποίου μας “καίει”, σήμερα έσφιξε και η μέση του Πρίντεζη και κρίναμε ότι δεν έπρεπε να παίξει άλλο μετά το πρώτο δεκάλεπτο, ενώ και ο Περπέρογλου είχε λίγο σφίξιμο στον δικέφαλο. Έχουμε μόλις δύο μέρες να δουλέψουμε, το πρόγραμμα μας είναι πολύ απαιτητικό και χρειάζεται το μάξιμουμ της συγκέντρωσης μας και στην προπόνηση και στον αγώνα για να τα καταφέρουμε.

Ξέρουμε ότι στην Πάτρα δεν είναι εύκολο να κερδίσεις, ξέραμε πως ο Απόλλωνας είναι σε καλή περίοδο με συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες και την προσθήκη του Ρος. Όπως ξέρετε ο Απόλλωνας έχει 4 αθλητικούς Αμερικάνους που χρειάζεται προσπάθεια να τους σταματήσεις, έμπειρους Έλληνες και καλό προπονητή. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα”.

Ο Βασίλης Καββαδάς, με τη σειρά του, συμπλήρωσε: “Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη σήμερα, πετύχαμε τον στόχο μας. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και στα 40 λεπτά, ήμασταν καλοί σε άμυνα και επίθεση. Ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι τώρα και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με τη Μιλάνο. Έχουμε τρεις ημέρες να προετοιμαστούμε γι’ αυτό το παιχνίδι και στόχος μας είναι να κερδίσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ανησυχία με Ουόκαπ στον Ολυμπιακό

Αποχώρησε από την προπόνηση του Ολυμπιακού ο Τόμας Ουόκαπ. Μία ημέρα πριν η αποστολή του Ο…