Κεντρική Ασίστ Shadow Και στο κινητό, και στο tablet

Και στο κινητό, και στο tablet

android

android-app1

Μας το ζητήσατε. Επίμονα! Κι είχατε δίκιο, το γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή που βγήκαμε στον αέρα, πως πολλοί από εσάς θέλετε να μας βλέπετε στη… δεύτερη οθόνη σας. Θέλετε να μας έχετε παντού μαζί, θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα, ακόμα κι όταν δεν βρίσκεστε σε… βάση υπολογιστή.

Το κάναμε! Από σήμερα μπορείτε να κατεβάσετε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ την εφαρμογή μας για τα κινητά και τα tablet, τα οποία λειτουργούν με android. Ήτοι, όσοι έχουν κινητό ή tablet, εκτός από iPhone και iPad, μπορούν να διαβάσουν τα νέα του ebasket.gr από τη δεύτερη οθόνη τους.

Η εφαρμογή μας θεωρούμε ότι είναι καλαίσθητη και λειτουργική. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει ατέλειες, παρότι ο Δημήτρης Ρακόπουλος και η ομάδα του εργάζονται με υψηλό επαγγελματισμό, έχουν εμπειρία και κυρίως μεράκι. Αν, όμως, εντοπίσετε κάτι που δεν σας αρέσει, κάτι που σας δυσκολεύει, μην διστάσετε να μας το πείτε. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και το ebasket ΕΙΝΑΙ το καλύτερο μπασκετικό site.

Πλέον μέσω του κινητού ή του tablet σας μπορείτε να δείτε όλες τις ειδήσεις, προσαρμοσμένες στην επιφάνεια σας, χωρίς να χάνετε χρόνο. Το ebasket.gr μέσα σε 5 μήνες (και λίγες ημέρες) λειτουργίας, έχει τη δική του εφαρμογή.

Πώς θα κατεβάσετε την εφαρμογή μας στο κινητό σας; Είτε ψάχνοντας μέσα από τη συσκευή σας (κινητό ή tablet), είτε πατώντας στο εικονίδιο που έχουμε ψηλά δεξιά στην κεντρική (και όχι μόνο) σελίδα του ebasket.gr. Το “πράσινο ανθρωπάκι” θα σας οδηγήσει να βρείτε την εφαρμογή μας.

Όσοι είσαστε “εραστές” του iPhone και του iPad, λίγες ημέρες υπομονή. Άλλωστε, ήδη στην επιφάνεια του site μας έχει ανεβεί το εικονίδιο, που παραπέμπει στη λειτουργία –λίαν συντόμως– και της δικής σας εφαρμογής.

Πλέον δεν έχετε λόγο να μην είσαστε μόνιμα συντονισμένοι με την αγαπημένη σας μπασκετική παρέα, που σας ετοιμάζει κι άλλες εκπλήξεις.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…