Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Θέλουμε το πλεονέκτημα”

“Θέλουμε το πλεονέκτημα”

pablo laso

pablo-laso

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση της στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα, ωστόσο θέλει και το πλεονέκτημα έδρας που μπορεί να το εξασφαλίσει από σήμερα με νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ. Αυτόν εξάλλου το στόχο έθεσε και ο τεχνικός της “βασίλισσας”, Πάμπλο Λάσο, μιλώντας για το αποψινό παιχνίδι.

“‘Ταξιδεύουμε στο Τελ Αβίβ με την ίδια φιλοδοξία, με την ίδια θέληση που αντιμετωπίζουμε όλους τους αγώνες μας στο TOP-16. Είναι αλήθεια ότι έχουμε ήδη προκριθεί στα playoffs, είναι πολύ σημαντικό το ότι ανήκουμε στις οκτώ καλύτερες ομάδες όμως αυτή τη στιγμή θέλουμε το πλεονέκτημα της έδρας.

Η Μακάμπι, από την πλευρά της, θέλει να εξασφαλίσει την πρόκριση και ξέρει ότι έχει δύσκολο πρόγραμμα αφού υποδέχεται τις δυο ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του ΣΤ’ ομίλου. Η Μακάμπι έχει ακόμα ελπίδες να τερματίσει στις δυο πρώτες θέσεις και ξέρει ότι για να το πετύχει, πρέπει να μας κερδίσει”, ήταν αρχικά τα λόγια του Ισπανού προπονητή, ο οποίος πρόσθεσε στη  συνέχεια:

“Το παιχνίδι είναι διαφορετικό σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στη Μαδρίτη, εκεί όπου η Μακάμπι ήλθε χωρίς άγχος γνωρίζοντας ότι ήμασταν αήττητοι. Έκαναν σπουδαία εμφάνιση και τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για εμάς. Νομίζω ότι ο κόουτς Μπλατ έχει συμβάλει καθοριστικά ώστε αυτή η ομάδα να βελτιωθεί. Η Μακάμπι δίνει συνεχώς το παρών στα playoffs τα τελευταία χρόνια. Πλέον έχει την πίεση στην πλευρά της. Θέλει τη νίκη όμως τη θέλουμε κι εμείς. Διεκδικούμε τη μια από τις δυο πρώτες θέσεις του ομίλου και ενδεχόμενη νίκη στο Τελ Αβίβ θα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…