Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Η ομάδα παλεύει”

“Η ομάδα παλεύει”

alvertis profil

alvertis-profil

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φραγκίσκος Αλβέρτης, στάθηκε στις δηλώσεις του σε κάποια θετικά πράγματα που έβγαλε η ομάδα του, έδωσε το σύνθημα για την συνέχεια ενώ παράλληλα τόνισε ότι οι “πράσινοι” δεν θα πρέπει να αποπροσανατολιστούν από τον ερχομό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο τους:

“Γνωρίζαμε εκ των προτέρων  πως τα παιχνίδια μετά από κρίσιμες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις κρύβουν παγίδες, ειδικά απέναντι σε ομάδες που έρχονται διψασμένες. Προσπαθήσαμε να βάλουμε κάποια νέα πράγματα στο παιχνίδι μας. Η ομάδα έτρεξε στον αιφνιδιασμό και είχε καλά διαστήματα. Στο τέλος λίγο η κούραση και λίγο έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης από μέρους μας έδωσε στον Ηλυσιακό το δικαίωμα να μας απειλήσει”, ανέφερε αρχικά ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και πρόσθεσε:

“Κοιτάζουμε μπροστά γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια για χαρές και στεναχώριες. Δεδομένων των απουσιών τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Το θετικό είναι ότι η ομάδα είναι μαζί και παλεύει. Το ματς της Πέμπτης έχει ιδιαίτερη σημασία για τους λόγους που όλοι ξέρουμε. Με χαρά θα υποδεχθούμε τον Ζέλικο αλλά είμαστε καταδικασμένοι να κάνουμε αυτό που πρέπει. Οι παίκτες βρήκαν χρόνο και προσπάθησαν για το καλύτερο. Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό, που είχε μια πολύ καλή βραδιά. Του εύχομαι καλή συνέχεια”.

Από την πλευρά των παικτών ο Νίκος Παππάς επισήμανε: “Ήταν ένα αρκετά ανταγωνιστικό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Θέλαμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε αρκετά καλά. Τρέξαμε και πετύχαμε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό, κάτι που θέλουμε να κάνουμε από εδώ και στο εξής. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν πήγαμε καλά. Είχαμε ασυνεννοησία στην άμυνα. Κάναμε λάθη τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε στη συνέχεια. Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο ματς με αντίπαλο τη Φενέρ στο οποίο θέλουμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…