Κεντρική Διεθνή “Ζοτς” μαινόμενος (vid)

“Ζοτς” μαινόμενος (vid)

obradovic bjelica

obradovic-bjelica

Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ κέρδισε εντός έδρας την Τόφας (70-59) στον αγώνα που έκλεισε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Τουρκίας αλλά το περιστατικό που σημάδεψε την αναμέτρηση ήταν αναμφίβολα η απόφαση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να στείλει στα… αποδυτήρια τον Νεμάνια Μπλιέλιτσα.

Συγκεκριμένα απέμεναν 6 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα για την λήξη, η “Φενέρ” ήταν μπροστά με 57-52 όταν ο Σέρβος φόργουορντ έκανε ένα λάθος. Ο “Ζοτς” προσπαθούσε να του εξηγήσει που ήταν το σφάλμα την ίδια ώρα που ο Μπλιέλιτσα συζητούσε σε έντονο ύφος με τον Μπο ΜακΚάλεμπ. Τότε ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού τον αντικατέστησε, μόνο που δεν του επέτρεψε να καθίσει στον πάγκο αλλά τον έστειλε στα… αποδυτήρια.

Όπως ήταν φυσικό, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ρωτήθηκε στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς σχετικά με αυτό το περιστατικό και ανέφερε ότι “κατέστρεψε” την χαρά της νίκης: “Στο πρώτο δεκάλεπτο η άμυνά μας ήταν κακή. Στην τέταρτη περίοδο όμως ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα και κερδίσαμε”, τόνισε αρχικά ο “Ζοτς” για το αγωνιστικό κομμάτι και στην συνέχεια εξήγησε τι τον ενόχλησε από την συμπεριφορά του Μπλιέλιτσα:

“Όλη η χαρά μου μετριάστηκε με αυτό που έγινε. Οι ομάδες δεν είναι έτσι. Είναι θέμα μόνο του Μπλιέλιτσα, όχι του ΜακΚάλεμπ. Άλλοι δεν θα μιλούσαν με αυτό τον τρόπο, θα το συζητούσαν. Είναι σημαντικό να καταλάβουν οι παίκτες μου τη σημασία της ομάδας. Αυτό τους λέω συνέχεια. Δυστυχώς δεν καταλαβαίνουν… Η δουλειά του προπονητή είναι να δουλέψουν οι παίκτες σαν ομάδα, να φτιαχτεί ένας “πίνακας” που να φαίνεται στους φιλάθλους ότι δεν είναι προβληματικός”, υποστήριξε χαρακτηριστικά ο “Ζοτς” και συνέχισε:

“Είναι θέμα μόνο του Μπλιέλιτσα, δεν είναι μία γενικευμένη δήλωση. Θα τους πω τα πάντα στα αποδυτήρια. Για μένα αυτό το περιστατικό δείχνει ποιοι πρέπει να είναι οι κανόνες. Όλοι πρέπει να εξυπηρετούν την ομάδα η οποία είναι πάνω από όλους. Σήμερα (σ.σ. χθες) δείξαμε μία εικόνα που δεν είναι αληθινή. Αυτό που μετράει είναι η ομάδα. Κερδίσαμε αλλά αυτό το γεγονός με στεναχώρησε αρκετά. Οτιδήποτε συμβαίνει σε μία ομάδα θα πρέπει να είναι όλοι μαζί. Δεν είναι καλό οι παίκτες να λογομαχούν έτσι μεταξύ τους. Σκοπός μου είναι να προστατέψω την ομάδα”, ξεκαθάρισε ο “Ζοτς“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…