Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Ζήτημα… τιμής”

“Ζήτημα… τιμής”

scariolo pao laboral

scariolo-pao-laboral

Την εμφάνιση στο ΟΑΚΑ θα επιχειρήσει να επαναλάβει αύριο (21/3) και στο ΣΕΦ η Λαμποράλ Κούτσα, η οποία αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκα. Ο Σέρτζιο Σκαριόλο τόνισε πως η ομάδα του θέλει να κάνει μία καλή εμφάνιση ώστε να υπερασπιστεί την τιμή της.

“Το να αντιμετωπίζεις τον Πρωταθλητή Ευρώπης στην έδρα του αποτελεί μεγάλη πρόκληση, προφανώς θα είναι μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση, αλλά συγχρόνως και πολύ ενδιαφέρουσα. Κάθε αναμέτρηση της Ευρωλίγκα είναι μία ευκαιρία για τους παίκτες μας να ωριμάσουν και να βελτιωθούν, ανεξαρτήτως κατάταξης στον Ε’ όμιλο.

Πρέπει τουλάχιστον να υπερασπιστούμε την τιμή της ομάδας μας με υπερηφάνεια, αφοσίωση και να δώσουμε ό,τι έχουμε. Η ομάδα έχει ωριμάσει και πολλοί παίκτες έχουν βελτιωθεί, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το παιχνίδι μας και κυρίως στο αμυντικό κομμάτι”, ήταν αρχικά τα λόγια του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος έπλεξε και το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη.

“Είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη στη θέση του, ένας σπουδαίος παίκτης και το απέδειξε και στην πρώτη μεταξύ μας αναμέτρηση και 100 φορές καθ’ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής καριέρας του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…