Κεντρική Διεθνή Επιστροφή στις νίκες για Μπρίντιζι

Επιστροφή στις νίκες για Μπρίντιζι

siena brintisi kipello

siena-brintisi-kipello

Χάρη σε μία εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο η Μπρίντιζι έφυγε με το διπλό από την έδρα της Πιστόια (75-65) και επέστρεψε στις νίκες ύστερα από δύο σερί ήττες για την 25η αγωνιστική της Serie A.

Συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν επιμέρους σκορ 42-30 σε αυτό το σημείο της αναμέτρησης, ανέτρεψαν το εις βάρος τους 35-33 του πρώτου ημιχρόνου και με ρεκόρ 17-8 ανέβηκαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας παρέα με την Καντού. Ο Τζερόμ Ντάισον με 19 πόντους και 5 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος για τους νικητές ενώ από τους ηττημένους που έπεσαν στο 10-15 ο Τζαχουάν Τζόνσον τελείωσε το ματς με 16 πόντους και 11 ριμπάουντ.

“Άλωσε” τη Ρώμη η Σιένα

Σπουδαίο διπλό πέτυχε η Σιένα η οποία “άλωσε” τη Ρώμη και έριξε στο… καναβάτσο τη Βίρτους Ρόμα με 93-89. Ήταν η δέκατη έβδομη νίκη για τους πρωταθλητές ενώ αντίθετα οι Ρωμαίοι γνώρισαν την δέκατη φετινή τους ήττα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά όπου με επιμέρους σκορ 19-8 πήραν… κεφάλι με 43-36 με την λήξη του πρώτου μέρους και έκτοτε συντήρησαν άνετα την διαφορά έχοντας 15/27 (55,6%) στα τρίποντα. Ο Μαρκέζ Χέινς με 24 πόντους (6/7 τρίποντα) ήταν “χάρμα ιδέσθαι” για τους νικητές. Από τους γηπεδούχους δεν ήταν αρκετός ο Τζος Μέιγιο (22 πόντοι).

Έκανε τα εύκολα δύσκολα

Την ένατη φετινή της νίκη πανηγύρισε η Κρεμόνα η οποία έκαμψε την αντίσταση της Ρέτζιο Εμίλια εντός έδρας με 96-94. Οι γηπεδούχοι έκαναν τα εύκολα δύσκολα και παρ’ ολίγον να το πληρώσουν. Συγκεκριμένα το συγκρότημα του Τσέζαρε Πανκότο ήταν μπροστά στο σκορ με 83-70 στο 30’ ωστόσο στην συνέχεια χαλάρωσε, μάλλον σε υπερβολικό βαθμό, με συνέπεια οι φιλοξενούμενοι να ισοφαρίσουν σε 94-94, λίγο πριν το φινάλε. Εντέλει η Κρεμόνα κράτησε το ροζ φύλλο. Ο Μπράιν Τσέις με 29 πόντους ήταν “όλα τα λεφτά” για τους νικητές. Στον αντίποδα ο Τζέιμς Γουάιτ πέτυχε 27 πόντους.

Με σούπερ Τόμας η Αβελίνο

Στο 11-14 ανέβηκε η Αβελίνο η οποία έκαμψε την αντίσταση της Βενέτσια εντός έδρας με 82-78. Οι γηπεδούχοι “καθάρισαν” την υπόθεση-νίκη στο τρίτο δεκάλεπτο όταν έκαναν επιμέρους σκορ 25-19, προηγήθηκαν με 62-55 και έκτοτε δεν απειλήθηκαν ποτέ από τους αντιπάλους τους που υπέστησαν την δέκατη τέταρτη ήττα τους στο πρωτάθλημα. Ο Ουίλ Τόμας με 26 πόντους και 11 ριμπάουντ ήταν σούπερ για τους νικητές ενώ ο Ντανιέλε Καβαλιέρο πρόσθεσε 22 πόντους. Ο Αντρέ Σμιθ (25 πόντοι, 8 ριμπάουντ) “πάλεψε” για τους φιλοξενούμενους.

Στο τέλος η Βίρτους Μπολόνια

Το δέκατο φετινό ροζ φύλλο κατέκτησε η Βίρτους Μπολόνια η οποία “υπέταξε” την Καζέρτα εντός έδρας με 74-66. Η αναμέτρηση κρίθηκε στο τέλος όταν οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν τις λύσεις στο τέταρτο δεκάλεπτο και να πανηγυρίσουν την νίκη χάρη σε επιμέρους σκορ 24-16 που πραγματοποίησαν. Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν μέχρι την τρίτη περίοδο όπου το σκορ ήταν στο 50-50. Ο Ντουάιτ Χάρντι με 18 πόντους ήταν η “αιχμή του δόρατος” για τους νικητές ενώ από τους ηττημένους ο Ρόναλντ Μουρ είχε 14 πόντους.

Άνετα η Σάσσαρι

Τέλος η Σάσσαρι δεν δυσκολεύτηκε εντός έδρας με αντίπαλο τη Μοντεγκρανάρο, την συνέτριψε με 98-75 και ανέβηκε στο 16-9. Οι γηπεδούχοι έβαλαν τις βάσεις για την εύκολη νίκη από το τρίτο δεκάλεπτο όταν με επιμέρους σκορ 27-8 πήραν… κεφάλι με 73-50 και “καθάρισαν” έχοντας 14/25 (56%) στα τρίποντα. Ο Ντρέικ Ντίνερ με 21 πόντους ήταν φανταστικός για τους νικητές την ώρα που από τους φιλοξενούμενους που υποχώρησαν στο 7-18 πρώτος σκόρερ ήταν ο Λούκα Καμπάνι με 18 πόντους.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:
Καντού – Βαρέζε 84-68 (29/3)
Κρεμόνα – Ρέτζιο Εμίλια 96-94
Αβελίνο – Βενέτσια 82-78
Βίρτους Μπολόνια – Καζέρτα 74-66
Πιστόια – Μπρίντιζι 65-75
Σάσσαρι – Μοντεγκρανάρο 98-75
Βίρτους Ρόμα – Σιένα 89-93
Αρμάνι Μιλάνο – Πέζαρο (31/3).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…