Κεντρική NBA NCAA Επιβράβευση για το limit up

Επιβράβευση για το limit up

archie miller1

archie-miller1

Όταν πετάς εκτός συνέχειας της March Madness το Ohio State και το Syracuse, τότε έχεις κάθε λόγο να νιώθεις επιτυχημένος. Για να είσαι σίγουρος πως αναγνωρίζεται όμως η επιτυχία σου, χρειάζεται μία απλή κίνηση. Να επεκταθεί το συμβόλαιό σου. Αυτό συνέβη στην περίπτωση του Archi Miller, ο οποίος έχει εξελιχθεί στο πρόσωπο της τελευταίας εβδομάδας καθώς οδηγεί το Dayton από υπέρβαση σε υπέρβαση.

Η διοίκηση των “Flyers” τον ενημέρωσε πως το συμβόλαιό του επεκτάθηκε μέχρι το 2019 δείχνοντάς του με αυτόν τον τρόπο την ευγνωμοσύνη της για τα όσα προσφέρει στο κολέγιο. Κι ο ίδιος πάντως νιώθει τυχερός που ανήκει στη συγκεκριμένη ομάδα.

Είναι προνόμιο να είσαι προπονητής στο Dayton“, ήταν η πρώτη επίσημη ατάκα του έμπειρου τεχνικού μετά την ανακοίνωση του κολεγίου, για να συνεχίσει: “Είμαστε ενθουσιασμένοι με το μέλλον μας. Το Dayton έχει ό,τι χρειάζεται για να βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων κολεγίων των ΗΠΑ. Έχουμε σπουδαίος φιλάθλους, μία πολύ σοβαρή διοίκηση και όλα τα κομμάτια – κλειδιά είναι στη θέση τους“.

Για να αποτυπώσουμε στατιστικά τα όσα έχει καταφέρει ο Archie Miller φέτος αξίζει να σημειώσουμε πως φέτος είναι η πρώτη φορά μετά από τριάντα (!) ολόκληρα χρόνια που οι “Flyers” παίρνουν ένα εισιτήριο για τη “Sweet 16” της March Madness, ενώ οι εξήντα δύο (62) νίκες που μετρά ο ίδιος τον κατατάσσουν στην πέμπτη θέση με τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην ιστορία του κολεγίου.

Κι όπως φαίνεται, πολύ εύκολα θα μεγαλώσει αυτόν τον απολογισμό…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…