Κεντρική Διεθνή Διπλό “χτύπημα” από Αβελίνο

Διπλό “χτύπημα” από Αβελίνο

atsara kavala

atsara-kavala

Παίκτες της Αβελίνο μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν θα είναι ο Κιερόν Ατσάρα και ο Λιμάιρ Γκολντγουάιρ καθώς ο ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή τους.

Η Αβελίνο αποφάσισε να ενισχυθεί και το έκανε όχι με μονό, αλλά με… διπλό “χτύπημα” αφού προχώρησε στην προσθήκη παίκτη τόσο για την περιφερειακή της γραμμή όσο και για την φροντ λάιν της. Και αν για τον Ατσάρα η συμφωνία ήταν σχεδόν δεδομένη και για την οποία γράψαμε στο κείμενο με τίτλο “Ατσάρα ο “εκλεκτός“, ο Λιμάιρ Γκολντγουάιρ έρχεται για να βοηθήσει στην προσπάθεια της ιταλικής ομάδας να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα της Serie A.

Αυτή την στιγμή η Αβελίνο βρίσκεται στην δέκατη θέση με ρεκόρ 10-14. Και οι δύο παίκτες που εντάχθηκαν στο ρόστερ της έχουν περάσει και ένα… φεγγάρι από την Ελλάδα. Ο Ατσάρα φόρεσε την φανέλα της Καβάλας (2012-2013) ενώ ο Γκολντγουάιρ αγωνίστηκε στο Αιγάλεω (2008).

Ο διεθνής με την εθνική Αγγλίας φόργουορντ ξεκίνησε την χρονιά στη Λουκόιλ Ακαντέμικ όπου έπαιξε σε 16 αγώνες για το πρωτάθλημα Βουλγαρίας έχοντας μέσο όρο 8,1 πόντους και 4,6 ριμπάουντ και σε 10 ματς για το Eurocup με μέσο όρο 5,4 πόντους και 4,5 ριμπάουντ.

Από την άλλη ο Αμερικανός γκαρντ ανήκε μέχρι πρότινος στην ιταλική Φιλένι Μπα Τζέσι όπου έδωσε το «παρών» σε 18 παιχνίδια για την δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος έχοντας μέσο όρο 21,6 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4,2 ασίστ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…