Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Δεν είμαστε αυτοί που πρέπει”

“Δεν είμαστε αυτοί που πρέπει”

jackson fener

jackson-fener

Την μεγαλύτερη ευκαιρία για πρόκριση έχασε ενδεχομένως απόψε η Φενέρμπαχτσε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Πλέον, οι Τούρκοι έχουν μειονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Ουνικάχα Μάλαγα. Ήτοι… δύσκολα τα  πράγματα.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Πιέρ Τζάκσον στάθηκε στην έλλειψη ψυχραιμίας που είχε η ομάδα του. “Δε νομίζω πως ήμασταν όσο συγκεντρωμένοι έπρεπε. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς που σημαίνε πολλά για τον κόουτς, αλλά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Παναθηναϊκός”, ήταν η πρώτη ατάκα που είπε ο Αμερικανός γκαρντ, για να συνεχίσει:

“Πρέπει να ανεβάσουμε τον ρυθμό μας. Είμαστε πολύ νευρικοί. Πρέπει να βελτιωθούμε εκεί. Αυτό είναι το πρόβλημα”, ενώ σχολιάζοντας τα σημεία – κλειδιά του αγώνα υποστήριξε: “Μας πήραν πολλά ριμπάουντ, ο Μπράμος έβαλε πολλά τρίποντα και αυτό τους έδωσε το πάνω χέρι στο παιχνίδι”.

Και κατέληξε μιλώντας για την πρόκριση: “Δεν ξέρω πολλά ακόμη για την κατάσταση στο θέμα της πρόκρισης αφού είμαι νέος στην ομάδα. Τα παιδιά με μαθαίνουν διαρκώς πράγματα για την Ευρωλίγκα, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι ακόμα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι πράξη 1η

Το πρώτο βήμα στα play off θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι ανο…