Κεντρική NBA Δεν… αστειεύονται οι Νικς (vid)
NBA

Δεν… αστειεύονται οι Νικς (vid)

bucks knicks

bucks-knicks

Ο Καρμέλο το είχε πει και δείχνει να κρατάει το λόγο του! Ποιο; Μα φυσικά να κάνει τα πάντα για να προλάβουν οι Νικς το τρένο των πλέι οφ και να μην μείνει για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός.

Οι Νιου Γιορκ Νικς ξεπέρασαν αρκετά εύκολα το εμπόδιο της ομάδας του Γιάνννη Αντετοκούνμπο, Μιλγουόκι Μπακς, επικρατώντας με 115-94 και σημείωσαν την έκτη συνεχόμενη νίκη τους, πατώντας το γκάζι για τα καλά στο κρίσιμο σημείο της regular season.

Η περίοδος που έγειρε για τα καλά την πλάστιγγα υπέρ των Νικς ήταν η δεύτερη, όταν η ομάδα του Καρμέλο πραγματοποίησε επιμέρους σκορ 30-19 και σε συνδυασμό με το 30-23 της πρώτης, έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 60-42.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η διαφορά διατηρήθηκε στα ίδια επίπεδα, καθώς ο Αντετοκούνμπο και η παρέα του δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να απειλήσουν τους Νεοϋορκέζους, οι οποίοι έφτασαν το ρεκόρ τους στο 27-40.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο ηγέτης τους Καρμέλο Άντονι με 23 πόντους, ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση και παραγωγικότητα ο Χάρνταγουεϊ που σταμάτησε στους 20. Για τους ηττημένους, 15 πόντους πέτυχε ο Γουόλτερς, με τον Αντετοκούνμπο να προσθέτει 7 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 κόψιμο, 1 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 26’33’’.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…