Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Δείχνουμε χαρακτήρα”

“Δείχνουμε χαρακτήρα”

mantzaris malaga euroleague

mantzaris-malaga-euroleague

Από την πλευρά των παικτών, ο Βαγγέλης Μάντζαρης στάθηκε στις δηλώσεις του στον χαρακτήρα που δείχνει ο Ολυμπιακός ο οποίος καταφέρνει να στέκεται όρθιος παρά τα συνεχή προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι παίκτες του:

“Φέτος έχουμε πάρα πολλούς τραυματισμούς. Μας λείπει ο Έισι από την αρχή, μετά χτύπησε ο Βασίλης, τώρα ο Στράτος και ο Γιώργος και γενικά έχουμε πολλά προβλήματα από την αρχή. Έτσι όλοι πρέπει να δίνουν κάθε φορά το κάτι παραπάνω. Έχουμε δημιουργήσει χαρακτήρα ως ομάδα, το έχουμε δείξει αυτό τα τελευταία δύο χρονιά. Παίζουμε πάντα καλά στα μεγάλα παιχνίδια και κοιτάζουμε τώρα το επόμενο ματς με την Αναντολού Εφές. Ξέρουμε να διαβάζουμε καλά τα πικ εν ρολ, να διαβάζουμε τα πρες και από την αρχή δείξαμε τι ακριβώς θέλαμε να κάνουμε που ήταν να πάρουμε τη νίκη”.

“Άμυνα και ριμπάουντ”

Ο Γιάννης Παπαπέτρου ανέφερε με την σειρά του: “Εγώ όποτε μπαίνω στο παρκέ κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Όλα για την ομάδα. Δεν έχει σημασία τι κάνω εγώ. Η πρώτη εντολή που μου είχε δώσει ο κόουτς ήταν άμυνα και ριμπάουντ. Όταν παίζεις με γκαρντ δίπλα σου στην επίθεση όπως ο Σπανούλης και ο Μάντζαρης, όλα είναι πιο εύκολα. Κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι, δηλαδή αυτό στα Τρίκαλα. Θέλουμε μια καλή εμφάνιση και μετά την Αναντολού Εφές. Εάν δεν κερδίσουμε την Αναντολού Εφές, τότε θα είναι σαν να μην έχουμε κάνει τίποτα απόψε (σ.σ. χθες)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ο Μιλουτίνοφ ταξίδεψε στο Βελιγράδι για να στηρίξει τον Ολυμπιακό

Στο Βελιγράδι για το Παρτιζαν – Ολυμπιακος βρίσκεται  ο Μιλουτίνοφ. Ο Νίκολα Μιλουτί…