Γαϊτανάκι

priftis

priftis

Δεν πρόκειται για τη θεωρία του χάους, βάσει της οποίας το πέταγμα μιας πεταλούδας στη Βραζιλία μπορεί να προκαλέσει σεισμό στο Ιόνιο, αλλά για μια κίνηση που δημιούργησε αλληλεπιδράσεις.

Το τέλος της συνεργασίας του Αργύρη Πεδουλάκη με τον Παναθηναϊκό, έβαλε σε… προβληματισμό τον Κολοσσό Ρόδου!

Πώς έγινε αυτό; Μέσα στις σκέψεις των “πράσινων” για να πλαισιώσουν τον Φραγκίσκο Αλβέρτη με προπονητή υψηλής εμπειρίας, είναι ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο τεχνικός του Κολοσσού, όμως, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα της Ρόδου, το οποίο είναι αποφασισμένος να τιμήσει, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα χάσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία αν ανεβεί επίπεδο.

Για να γίνει η σκέψη πράξη πρέπει να συναινέσει ο Κολοσσός. Αυτό ξεκαθάρισε ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος παράλληλα περιμένει χωρίς να πιέζει την απόφαση της διοίκησης των “θαλασσί“.

Μέχρι τα ξημερώματα συνεδρίαζε εκτάκτως το Δ.Σ. του Κολοσσού, χωρίς ακόμα να έχει γνωστοποιηθεί κάτι. Άσπρος καπνός δεν βγήκε, άρα για την ώρα δεν έχουμε νέο… Πάπα (ήτοι δεν έχουμε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία). Όχι ακόμα, αφού στις επόμενες ώρες πολλά μπορεί να αλλάξουν.

Στον Κολοσσό σκέφτονται πολλά. Έχουν ανοιχτό το θέμα της απόκτησης ενός ξένου περιφερειακού (θα ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα), ενώ αν δεχθούν την πρόταση του Παναθηναϊκού (οι δυο διοικήσεις τα λένε μεταξύ τους) πρέπει να βρουν και πρώτο προπονητή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Χωρίς Γκραντ, με Σερέλη στον πάγκο του

Με Σερέλη και χωρίς Γκαρντ κόντρα στο Περιστέρι. Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί …