Κεντρική NBA Αποχαιρέτησε ο Γκόρντον
NBA

Αποχαιρέτησε ο Γκόρντον

ben gordon

ben_gordon

Τη λύση της συνεργασίας τους με τον Μπεν Γκόρντον επισημοποίησαν οι Μπόμπκατς . Η ομάδα της Σάρλοτ βρισκόταν εδώ και αρκετές μέρες σε συζητήσεις με τον παίκτη για τον τερματισμό του συμβολαίου του, κάτι που έγινε οριστικά σήμερα (02/03).

Ο Πρόεδρος της ομάδας, Ροντ Χίγκινς, σε δηλώσεις του σχετικά με την αποδέσμευση του παίκτη, σημείωσε πως οι “Αγριόγατες” πλέον έχουν πλήρες ρόστερ και ο Γκόρντον δεν χρειαζόταν συν το γεγονός πως και ο ίδιος δεν ένιωθε καλά στη Σάρλοτ:

“Με τις πρόσφατες προσθήκες που εμβάθυναν το ρόστερ μας, πιστεύουμε ότι αυτό αποτελεί την καλύτερη λύση και για τις δύο πλευρές. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Μπεν για την προσφορά του τα τελευταία δύο χρόνια και να του ευχηθούμε τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας του”.

Ο 30χρονος σούτινγκ γκαρντ, διάνυε την χειρότερη σεζόν της καριέρας του έχοντας 5.2 πόντους 1.1 ασίστ, 1.4 ριμπάουντ στα 19 παιχνίδια που αγωνίστηκε. Βέβαια το κακό της υπόθεσης, για τον ίδιο, είναι το γεγονός πως εξαιτίας του ότι οι Μπόμπκατς δεν τον αποδέσμευσαν μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στα πλέι οφ, κάτι που σημαίνει πως ομάδες που βρίσκονται σε τροχιά πλέι οφ, είναι εξαιρετικά απίθανο να κινηθούν για την απόκτηση του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…