Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αποστολή… εξετελέσθη

Αποστολή… εξετελέσθη

banchi

banchi

Πανευτυχής, όπως ήταν φυσικό, εμφανίστηκε ο Λούκα Μπάνκι μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Κωνσταντινούπολη, όπου η Αρμάνι Μιλάνο πανηγύρισε σπουδαίο διπλό επί της Φενέρμπαχτσε.

Ο Ιταλός τεχνικός εξέφρασε τη χαρά του για τη νίκη που ισοδυναμεί με εξασφάλιση της δεύτερης θέσης που δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα.

“Είμαι χαρούμενος για τη νίκη που ισοδυναμεί με την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης, σε έναν όμιλο ιδιαίτερα δύσκολο που τα φαβορί ήταν άλλα. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ στην αρχή του αγώνα. Γνωρίζαμε ότι η Φενέρ μέσα στην έδρα της θα ήταν επιθετική και συμπαγής για να ανεβάσει τον ρυθμό. Παρ’ όλα αυτά, μετά από μικρό χρονικό διάστημα καταφέραμε να πάρουμε σωστά σουτ, να κυκλοφορήσουμε καλά την μπάλα και να αντιμετωπίσουμε την πίεση της Φενέρ.

Αυτοί απάντησαν, δεν τα παράτησαν όμως οι παίκτες μου έπαιξαν καλά, διατήρησαν την ψυχραιμία τους και συνέχισαν να βρίσκονται μπροστά στο σκορ. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη νίκη την οποία πήραμε χωρίς τον Λάνγκφορντ, σε ένα παιχνίδι που παίξαμε ομαδικά και με μυαλό”, ήταν αρχικά τα λόγια του Λούκα Μπάνκι, ο οποίος πρόσθεσε στη συνέχεια:

“Είμαι χαρούμενος, τους βάλαμε δύσκολα, μετά την έκρηξη του Ομπράντοβιτς εκείνοι προσπάθησαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι αφού επέμενε πολύς χρόνος. Αυτό με ανησύχησε. Τα playoffs ήταν ένας πολύ σημαντικός στόχος γιατί πίστευα ότι το TOP-16 θα μας βοηθούσε να ανεβάσουμε το επίπεδό μας. Ωστόσο οι 12 αγώνες ήταν τελείως διαφορετικοί μεταξύ τους. Ελπίζω ότι η ομάδα τώρα θα καταφέρει να εξελιχθεί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…