Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Απλά ανώτερη η Μπάρτσα”

“Απλά ανώτερη η Μπάρτσα”

obradovic alafiasmenos

obradovic-alafiasmenos

Την ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα παραδέχθηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού. Ο έμπειρος τεχνικός της Φενέρμπαχτσε υποστήριξε πως η ομάδα του έκανε πολλά λάθη και πως τώρα το σημαντικό είναι να κερδίσει τα παιχνίδια με τις Μάλαγα, Αρμάνι, Εφές και Λαμποράλ.

“Η Μπαρτσελόνα έπαιξε ένα καλό παιχνίδι, ήταν επιθετική και άξιζε τη νίκη, παίρνοντας την εύκολα. Προσπαθήσαμε να προετοιμάσουμε τον αγώνα, μιλώντας για την Μπάρτσελόνα που είναι μία ομάδα που παίζει με μεγάλη επιθετικότητα και θέλει να τρέχει. Είπαμε να μην κάνουμε λάθη, αλλά στο ξεκίνημα του αγώνα κάναμε 2 και στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου κάναμε άλλα 3 διαδοχικά.

Είχαμε 5 στην ανάπαυλα, αλλά τελειώσαμε το παιχνίδι με 17. Δεν μπορούσαμε να νικήσουμε παίζοντας έτσι, ήταν πρόβλημα μας. Εκείνο που επίσης δεν μου άρεσε είναι ότι κάποιοι παίκτες μας σταμάτησαν να μάχονται, όταν είδαν ότι το αποτέλεσμα δεν άλλαζε. Αυτό το παιχνίδι πάντως δεν ήταν τόσο σημαντικό για εμάς, όσο οι αγώνες με τη Μάλαγα, τη Μιλάνο, την Εφές και τη Λαμποράλ. Έχουμε ακόμα κάποιες πιθανότητες για την πρόκριση και τουλάχιστον θα πρέπει να παλέψουμε γι’ αυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Ρεκόρ προσέλευσης κόσμου φέτος στη διοργάνωση

Τεράστια αύξηση φέτος με ρεκόρ προσέλευσης κόσμου στη Euroleague. Ο κόσμος φέτος γέμισε τα…