Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ All Star Game Αλλαγή λόγω… Σπανούλη

Αλλαγή λόγω… Σπανούλη

spanoulis mantzaris sef

spanoulis-mantzaris-sef

Χανιά, αποστολή
karaliΟ Βασίλης Σπανούλης δεν θα μπορέσει να δώσει το “παρών” στο φετινό All Star Game και όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ ο Βαγγέλης Μάντζαρης είναι αυτός που θα πάρει την θέση του στο ρόστερ των Greek Stars.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και δεν έπαιξε στους τελευταίους αγώνες των “ερυθρολεύκων” με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και τον Απόλλωνα Πάτρας ενώ δεν θα πατήσει παρκέ ούτε στην αποψινή αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο. Έτσι ο Σπανούλης που δεν έχει προπονηθεί ακόμα σε φουλ ρυθμούς δεν θα ταξιδέψει στα Χανιά και ο Βαγγέλης Μάντζαρης είναι αυτός που επιλέχθηκε να τον αντικαταστήσει.

Το ρόστερ των Greek Stars διαμορφώνεται πλέον ως εξής: Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός), Βαγγέλης Μάντζαρης (Ολυμπιακός), Γιάννης Αθηναίου (Άρης), Μάικ Μπράμος (Παναθηναϊκός), Στράτος Περπέρογλου (Ολυμπιακός), Νίκος Παππάς (Παναθηναϊκός), Μιχάλης Τσαϊρέλης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός), Αντώνης Φώτσης (Παναθηναϊκός), Λούκας Μαυροκεφαλίδης (Παναθηναϊκός), Γιώργος Μπόγρης (ΠΑΟΚ), Βασίλης Καββαδάς (Ολυμπιακός).

Παράλληλα αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Τόνι Κρόκερ στο All Star Game καθώς ο άσος της Νέας Κηφισιάς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και ενδέχεται και αυτός να αντικατασταθεί στο ρόστερ των Rest of the World σε περίπτωση που δεν καταφέρει να δώσει το “παρών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε All Star Game

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star Game (vid)

Ο ΕΣΑΚΕ δημοσίευσε το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων. Το All Star Game της Καρδίτσας …