Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Το σκέφτεται ο Ντράγκιτς

Το σκέφτεται ο Ντράγκιτς

dragic suns pelicans

dragic-suns-pelicans

Χωρίς τον Γκόραν Ντράγκιτς ενδέχεται να παραταχθεί η εθνική Σλοβενίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο καθώς ο γκαρντ των Φοίνιξ Σανς το σκέφτεται κατά πόσο θα δώσει το “παρών” στα παρκέ της Ισπανίας.

Ο 28χρονος άσος ανέφερε σε αμερικανικά ΜΜΕ ότι η σεζόν στο NBA είναι μεγάλη, ότι παίζει σερί από το προηγούμενο καλοκαίρι και το Ευρωμπάσκετ αλλά δεν απέκλεισε τίποτα καθώς, όπως τόνισε, σκοπεύει να συζητήσει με την Ομοσπονδία της Σλοβενίας: “Είναι πολλά τα παιχνίδια. Θα πρέπει να κάτσουμε κάτω με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας και να πάρουμε μία απόφαση σχετικά με το αν θα παίξω ή όχι”, υποστήριξε αρχικά ο Γκόραν Ντράγκιτς και συνέχισε:

“Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι να μην αγωνιστώ και να ξεκουράσω το σώμα μου προκειμένου να είναι φρέσκο για την ερχόμενη σεζόν. Αυτό είναι σκληρό, γιατί γυρνώντας στην χώρα σου, όλοι οι άνθρωποι σε “καταδικάζουν” ότι έχεις κερδίσει πολλά λεφτά, είσαι σταρ, οπότε δεν θέλεις να παίξεις στην εθνική ομάδα. Αυτή η άποψη με ενοχλεί επειδή αυτοί οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν πόσο μεγάλη είναι η σεζόν και πως είναι να είσαι κάθε μέρα σε διαφορετικό ξενοδοχείο”.

Φέτος ο Ντράγκιτς έχει παίξει με τους “Ήλιους” σε 67 παιχνίδια έχοντας μέσο όρο 20,3 πόντους και 6 ασίστ ενώ με την εθνική Σλοβενίας στο Ευρωμπάσκετ της χώρας του έδωσε το “παρών” σε 11 ματς με μέσο όρο 15,8 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 4,5 ασίστ.

Χάνει το “ραντεβού” ο Αγιόν

Εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου τέθηκε ο Γκουστάβο Αγιόν καθώς ο Μεξικανός σέντερ υποβλήθηκε σε επέμβαση στον δεξιό ώμο και δεν θα ενισχύσει την εθνική του ομάδα στο “ραντεβού” της Ισπανίας.

Πρόκειται για ένα σημαντικό “πλήγμα” για το Μεξικό αφού ο άσος των Ατλάντα Χοκς είχε μέσο όρο 17,2 πόντους και 6,4 ριμπάουντ στους Παναμερικανικούς Αγώνες του περασμένου καλοκαιριού. Ο 29χρονος άσος προτίμησε να αναρρώσει από τον τραυματισμό του και να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο προκειμένου να είναι έτοιμος για την ερχόμενη σεζόν.

Φέτος ο Αγιόν πρόλαβε να δώσει το “παρών” σε 26 αγώνες έχοντας μέσο όρο 4,3 πόντους και 4,8 ριμπάουντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…