Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Πάντιτς αντί Όσμπι

Πάντιτς αντί Όσμπι

Aris Kolossos Osby

Aris-Kolossos-Osby

Το γράψαμε; Ισχύει…
Ο Μπαμπέιλ Όσμπι αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Κολοσσό Ρόδο, όπως ανακοίνωσε και η ομάδα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Πιθανότερος προορισμός του η Λιθουανία και συγκεκριμένα η Σιαουλιάι όπως είχαμε αναφέρει στο ebasket, σε παλαιότερο άρθρο με τίτλο “Λιθουανός” ο Όσμπι“. Ο Αμερικανός είχε μεστή παρουσία στα 34 παιχνίδια που αγωνίστηκε με τη φανέλα του Κολοσσού, μετρώντας 9.9 πόντους και 5 ριμπάουντ μέσο όρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Μπαμπέιλ Όσμπι και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Ο Όσμπι αγωνίστηκε συνολικά σε 34 ματς με τη φανέλα του ΒΑΠ Κολοσσού και είχε 9.9 πόντους και 5 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.”

pantic-kavala

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του “διαζυγίου” με τον Μπαμπέιλ Όσμπι, ο Κολοσσός Ρόδου καλωσόρισε τον Μλάντεν Πάντιτς, ως αντικαταστάτη του κάτι που, επίσης, είχαμε αναφέρει στο ebasket πριν μερικές μέρες στο άρθρο “Ένας παλιός γνωστός“.

Ο 32χρονος Σέρβος αγωνιζόταν στη Ουκρανία με τα χρώματα της Κρίβμπασκετ όπου είχε 10.1 πόντους και 6.1 ριμπάουντ ανά παιχνίδι ενώ πέρασε για σύντομο χρονικό διάστημα από την Μπόρατς Τσάτσακ. Πέρυσι αποτελούσε παίκτη του Ικάρου Καλλιθέας ενώ στο παρελθόν, το 2008, είχε φορέσει και τη φανέλα της Καβάλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Μλάντεν Πάντιτς. Ο 32χρονος Σέρβος σέντερ ύψους 2.10 υπέγραψε ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Πάντιτς άρχισε την καριέρα του από τη Ζελέζνικ, στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Λαβόβι ενώ το 2003 επέστρεψε στη Ζελέζνικ με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια. Το 2007 άρχισε τη σεζόν στην Άλμπα Βερολίνου ενώ την επόμενη χρονιά έπαιξε στην Καβάλα.

Πέρασε από τη Μέγκα Βιζούρα, τον Κεραυνό, τη Ραντνίτσκι και την Ιγκοκέα πριν υπογράψει το 2011 στην Χέμοφαρμ. Από εκεί μεταγράφηκε στην Ντιπρό, έπαιξε στην Μπόρατς Τσάτσακ, στον Ίκαρο Καλλιθέας και στη Λέφσκι Σόφιας. Φέτος αγωνίστηκε στην Μπόρατς Τσάτσακ και πάλι στο ξεκίνημα της σεζόν πριν αποδεχτεί την πρόταση του ΒΑΠ Κολοσσού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…